ASUS TUF Gaming A15 alınır mı?

• Konuyu başlatan Rtrn34
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 64
  • Görüntüleme 2.936

Rtrn34

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleme:
Yani oyun da oynayacağım iyi performans istiyorum.

@YüzbaşıJohnPrice hocamın attığı sistemde maksimum verimi alacağınıza emin olun kaç FPS alacağını net söyleyemeyiz hazırda test videosu bulunmuyor laptopun ama FPS değerleri gayet iyi olacaktır. Donma kasma gibi şeyler olmaz.

Aynı cihazın 7535HS 4050'li modelini ağustos 2024'te 23000 TL'ye aldım. Hala kullanıyorum ve çok memnunum. Cihaz çok iyi fakat şu anki fiyatıyla değil. Yazın 4060LISI 28-29k civarıydı o zaman alınabilirdi ama şu an bu fiyatı hakettiğini düşünmüyorum.

Yani oyun da oynayacağım iyi performans istiyorum.

Hocam işlemci kötü değil ama bu bütçedeki diğer alternatif modellerin işlemcilerine göre biraz geride kalıyor ama kasa kalitesi güzel. Ama TUF modellerinde kronik ısınma sorunu var yani işlemciden ziyade o daha büyük bir sorun. Isınma sorunu dediğime de bakmayın cihaz diğer modellere nazaran daha çok ısınıyor ama bir gaming laptopun kaldırabileceği sıcaklıklarda seyrediyor genellikle.

Yazın 4060LISI 28-29k civarıydı o zaman alınabilirdi ama şu an bu fiyatı hakettiğini düşünmüyorum.
Hocam şuan hiçbir laptop bu fiyatları haketmiyor ki.

Yani Victus'a baktığım zaman müşteri hizmetlerinde ilgisizlik ve ekran sorunları var deniyor. Asusa da fiyata göre alınmaz diyorsunuz.

Yani Victus'a baktığım zaman müşteri hizmetlerinde ilgisizlik ve ekran sorunları var deniyor. ASUS'a da fiyata göre alınmaz diyorsunuz.

2 3 gündür alacağım laptopa bakıyorum hala karar veremedim fiyatlar aşırı yüksek çünkü.

Yani Victus'a baktığım zaman müşteri hizmetlerinde ilgisizlik ve ekran sorunları var deniyor. Asusa da fiyata göre alınmaz diyorsunuz.
Hocam hiçbir laptop kusursuz değil Victus'un paneli alternatiflerine kıyasla kötü ama leş bir panele de sahip değil ama sizin için panel kalitesi öncelikse Victus'tan başka modellere yönelmelisiniz.

Hocam işlemci kötü değil ama bu bütçedeki diğer alternatif modellerin işlemcilerine göre biraz geride kalıyor ama kasa kalitesi güzel. Ama TUF modellerinde kronik ısınma sorunu var yani işlemciden ziyade o daha büyük bir sorun. Isınma sorunu dediğime de bakmayın cihaz diğer modellere nazaran daha çok ısınıyor ama bir gaming laptopun kaldırabileceği sıcaklıklarda seyrediyor genellikle.

Hocam şuan hiçbir laptop bu fiyatları haketmiyor ki.
Katılıyorum çoğu fiyatını hak etmiyor bence.

Hocam hiçbir laptop kusursuz değil Victus'un paneli alternatiflerine kıyasla kötü ama leş bir panele de sahip değil ama sizin için panel kalitesi öncelikse Victus'tan başka modellere yönelmelisiniz.

Siz Victus hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yani Victus'a baktığım zaman müşteri hizmetlerinde ilgisizlik ve ekran sorunları var deniyor. ASUS'a da fiyata göre alınmaz diyorsunuz.

Victus'ların bazılarının ekranı %45 NTSC bazılarının %100 sRGB. sRGB ekranların renkleri daha canlı ve doğru renkleri gösterir. Şahsen şu an laptop alıyor olsam markanın bilinmezliğine rağmen şu laptopu alırdım. Şu an alınabilecek piyasadaki en mantıklı fiyat performans 4070 laptop incelemesine bir göz atın ona göre karar verin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2 3 gündür alacağım laptopa bakıyorum hala karar veremedim fiyatlar aşırı yüksek çünkü.

Müşteri hizmetleri kötü değil iyi de değil. Ekran sorunu falan yok. Sadece sRGB değeri düşük. 62.5 sRGB oda grafik tasarım gibi ince işlerle uğraşmıyorsanız acayip bir önemi yok şahsen. O fiyatta daha iyi bir cihaz yok.

Victus'ların bazılarının ekranı %45 NTSC bazılarının %100 sRGB. sRGB ekranların renkleri daha canlı ve doğru renkleri gösterir. Şahsen şu an laptop alıyor olsam markanın bilinmezliğine rağmen şu laptopu alırdım. Şu an alınabilecek piyasadaki en mantıklı fiyat performans 4070 laptop incelemesine bir göz atın ona göre karar verin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Clevo kasa, DDR4 RAM'ler, kötü malzeme, kötü panel. Alınmaz.

Müşteri hizmetleri kötü değil iyi de değil. Ekran sorunu falan yok. Sadece sRGB değeri düşük. 62.5 sRGB oda grafik tasarım gibi ince işlerle uğraşmıyorsanız acayip bir önemi yok.

Clevo kasa, DDR4 RAM'ler, kötü malzeme, kötü panel. Alınmaz.

Yani kronik bir sorunu yoksa çok iyi bir seçenek dediğiniz. Üniversite için programlama da da kullanabilir miyim?

Siz Victus hakkında ne düşünüyorsunuz?
Hocam benim önceliğim arkadaşımdan görüp hoşuma gitmesiyle Victus olmuştu ancak plastik yapısı çok ucuz hissettiriyordu hiç premium bir hissiyat alamıyordum laptoptan. Yalan yok şuan 40-43k bandında olan Victusların donanımı TUF modellerinden daha iyi ancak bence kasa kalitesi olarak TUF A15 daha premium hissettiriyor dış kapak metal iç kısım plastik ama hissiyatı daha premium Victus için aynısını diyemiyorum defter kapağı gibiydi plastik hissiyatı. Ama bu sizin için bir öncelik değilse tek önceliğiniz laptop performansı ise Victus alabilirsiniz panelde bahsedildiği kadar kötü değil bir oyuncu için yeterli ekranı. Ben TUF A15 görüntü ve kasa kalitesi ve paneli bakımından daha hoşuma gittiğinden biraz işlemci tarafından kısıp bu modeli almaya karar verdim hiç pişman değilim ama şunu bilinki ısınma sorunu mevcut TUF modellerinde yani bir laptop standı veya soğutucusuna ihtiyacınız olacak eğer AAA oyunlar oynayacaksanız çünkü kısa sürede epey ısınıyor soğutması biraz kötü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı