ASUS TUF Gaming A15 alınır mı?

• Konuyu başlatan Rtrn34
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 64
  • Görüntüleme 2.937

Rtrn34

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleme:
Hocam benim önceliğim arkadaşımdan görüp hoşuma gitmesiyle Victus olmuştu ancak plastik yapısı çok ucuz hissettiriyordu hiç premium bir hissiyat alamıyordum laptoptan. Yalan yok şu an 40-43K bandında olan Victus'ların donanımı TUF modellerinden daha iyi ancak bence kasa kalitesi olarak TUF A15 daha premium hissettiriyor dış kapak metal iç kısım plastik ama hissiyatı daha premium Victus için aynısını diyemiyorum defter kapağı gibiydi plastik hissiyatı. Ama bu sizin için bir öncelik değilse tek önceliğiniz laptop performansı ise Victus olabilir panelde bahsedildiği kadar kötü değil bir oyuncu için yeterli ekranı. Ben TUF A15 görüntü ve kasa kalitesi ve paneli bakımından daha hoşuma gittiğinden biraz işlemci tarafından kısıp bu modeli almaya karar verdim hiç pişman değilim ama şunu bilinki ısınma sorunu mevcut TUF modellerinde yani bir laptop standı veya soğutucusuna ihtiyacınız olacak eğer AAA oyunlar oynayacaksanız çünkü kısa sürede epey ısınıyor soğutması biraz kötü.

Victus'un plastiği > TUF metali. A15 TUF serisi premium hissettirebilir ama sadece his için Victus'tan vazgeçilmez.

Hocam benim önceliğim arkadaşımdan görüp hoşuma gitmesiyle Victus olmuştu ancak plastik yapısı çok ucuz hissettiriyordu hiç premium bir hissiyat alamıyordum laptoptan. Yalan yok şu an 40-43K bandında olan Victus'ların donanımı TUF modellerinden daha iyi ancak bence kasa kalitesi olarak TUF A15 daha premium hissettiriyor dış kapak metal iç kısım plastik ama hissiyatı daha premium Victus için aynısını diyemiyorum defter kapağı gibiydi plastik hissiyatı. Ama bu sizin için bir öncelik değilse tek önceliğiniz laptop performansı ise Victus alabilirsiniz panelde bahsedildiği kadar kötü değil bir oyuncu için yeterli ekranı. Ben TUF A15 görüntü ve kasa kalitesi ve paneli bakımından daha hoşuma gittiğinden biraz işlemci tarafından kısıp bu modeli almaya karar verdim hiç pişman değilim ama şunu bilinki ısınma sorunu mevcut TUF modellerinde yani bir laptop standı veya soğutucusuna ihtiyacınız olacak eğer AAA oyunlar oynayacaksanız çünkü kısa sürede epey ısınıyor soğutması biraz kötü.

Anladım hocam sağ olun. Victus'a kayacagim büyük ihtimal.

Hocam benim önceliğim arkadaşımdan görüp hoşuma gitmesiyle Victus olmuştu ancak plastik yapısı çok ucuz hissettiriyordu hiç premium bir hissiyat alamıyordum laptoptan. Yalan yok şu an 40-43K bandında olan Victus'ların donanımı TUF modellerinden daha iyi ancak bence kasa kalitesi olarak TUF A15 daha premium hissettiriyor dış kapak metal iç kısım plastik ama hissiyatı daha premium Victus için aynısını diyemiyorum defter kapağı gibiydi plastik hissiyatı. Ama bu sizin için bir öncelik değilse tek önceliğiniz laptop performansı ise Victus olabilir panelde bahsedildiği kadar kötü değil bir oyuncu için yeterli ekranı. Ben TUF A15 görüntü ve kasa kalitesi ve paneli bakımından daha hoşuma gittiğinden biraz işlemci tarafından kısıp bu modeli almaya karar verdim hiç pişman değilim ama şunu bilinki ısınma sorunu mevcut TUF modellerinde yani bir laptop standı veya soğutucusuna ihtiyacınız olacak eğer AAA oyunlar oynayacaksanız çünkü kısa sürede epey ısınıyor soğutması biraz kötü.

Kesinlikle piyasada TUF A15le tasarım ve sağlamlık konusunda yarışacak laptop yok denecek kadar az. Isınma konusunda TUF kullandığım için söyleyebileceğim tek şey G-Helper kullanılmalı ve işlemciye ufak bir limit atılmalı. Limitsiz 88-89 derecelerde geziyor. Limitle 75-80 derecede tüm oyunları oynuyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_0968.jpeg
    IMG_0968.jpeg
    185,3 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_0890.jpeg
    IMG_0890.jpeg
    218,4 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_0905.jpeg
    IMG_0905.jpeg
    161,3 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_0986.jpeg
    IMG_0986.jpeg
    144,9 KB · Görüntüleme: 67
Kesinlikle piyasada TUF A15le tasarım ve sağlamlık konusunda yarışacak laptop yok denecek kadar az. Isınma konusunda TUF kullandığım için söyleyebileceğim tek şey G-Helper kullanılmalı ve işlemciye ufak bir limit atılmalı. Limitsiz 88-89 derecelerde geziyor. Limitle 75-80 derecede tüm oyunları oynuyorum.

Bu TUF'un kalitesinden değil işlemcinin ısınmamasından kaynaklanıyor. 7435HS veya 7735HS gibi işlemciler tufa takın bakın nasıl alev atıyor cihaz.

Victus'un plastiği > TUF metali.
Şahsi görüşüm TUF modellerinin kasa kalitesinin Victus'un kasa kalitesinden daha iyi olduğu yönünde. Bu fikirler kişiden kişiye göre değişir ancak bana göre HP laptoplarını epey dandik plastik malzemeyle üretiyor. En üst seviye ürettikleri oyuncu laptopu OMEN için bile bana göre durum böyle. Ben kasa hissiyatının ucuz hissettirdiğinden ve tamamen plastik olmasından şikayetçiyim bu arada, soğutma kalitesi olarak bir lafım yok güzel yapıyorlar o işi.

Bu TUF'un kalitesinden değil işlemcinin ısınmamasından kaynaklanıyor. 7435HS veya 7735HS gibi işlemciler tufa takın bakın nasıl alev atıyor cihaz.

Kullandın mı hocam? Çok eminsin her şeyden. Bilirkişi misin?

Veya HP'den sponsorluğun falan mı var? Anlamadım ne bu ölümüne bazı şeyleri savunma özelliği?

Kullandın mı hocam? Çok eminsin her şeyden. Bilirkişi misin?

Evet bilirkişiyim var mı diyeceğin başka bir şey? Bir ürünün nasıl olduğunu anlamak için illa kullanmak gerekmiyor.

Şahsi görüşüm TUF modellerinin kasa kalitesinin Victus'un kasa kalitesinden daha iyi olduğu yönünde. Bu fikirler kişiden kişiye göre değişir ancak bana göre HP laptoplarını epey dandik plastik malzemeyle üretiyor. En üst seviye ürettikleri oyuncu laptopu Omen için bile bana göre durum böyle.

Kalitesi iyi olabilir fakat soğutma kalitesi kötü. Soğutması iyi olmadığı sürece dışının iyi olmasının pek bir önemi yok. Şu anki hiçbir TUF modeli önermiyorum, hem fiyatları yüksek hem ısınıyor. Piyasa altında olursa fiyatları ancak o zaman bazı A15 modelleri öneririm.

Biz kullanıcıyız bir ürünü iyi özelliğini de söylüyoruz kötü özelliğini de senin yaptığın şey çok bilmişliğe giriyor. Her şey hakkında bu kadar net konuşanlar için ne dendiğini biliyoruz böyle şeylerin mantığıda yok gerek de yok.

Evet bilirkişiyim var mı diyeceğin başka bir şey? Bir ürünün nasıl olduğunu anlamak için illa kullanmak gerekmiyor.

Aynen hocam anladım seni tamam. İyi akşamlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı