ASUS TUF Gaming A15 ekran kararıyor

qwertyklavye

Kilopat
Katılım
19 Şubat 2015
Mesajlar
2.561
Çözümler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhabalar. Cihazım ekte olduğu şekilde ekranı gidiyor ve tekrar gelmiyor. Güç tuşuna basılı tutup kapatıyorum ve tekrar açıyorum başka türlü olmuyor. Sorunun ne olduğunu nasıl anlayabilirim? Acaba Windows güncellemesiyle alakalı bir durum mudur? Yardımcı olur musunuz?

IMG_20210426_142105.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Fareyi hareket ettirdiğinizde geliyor mu uyku moduna falan almışsınızdır belki?
Hayır kardeşim :))) o kadar da değil yani.. Onu anlamayacak değilim. Donuyor kapatmadan kendine gelmiyor.
@PanzerTR abi bir göz atma şansınız var mı acaba?
 
Son düzenleme:
Usta sorunu çözdün mü? Çözdüysen nasıl çözdün?
Çözdüm, cihazı 4-5 kere aynı sorundan garantiye yolladım, en son anakart değişti ve çözüldü. Bişeyi bozulmuş ya da bozuktu en başından beri bilmiyorum. Tam olarak arızayı bulamadım yani, anakart değişince düzeldi onu biliyorum sadece.
 
Garanti süreci ne kadar sürüyor ben askeri öğrenciyim çok fazla evde duramıyorum o yüzden soruyorum ve rica etsem bana ASUS garantinin ulaşımını atar mısın?


Buradan servis kaydı açıyorsunuz, sorunu detaylı bir şekilde açıklayıp sürücü ya da yazılım kaynaklı olmadığını, direkt olarak donanım kaynaklı olduğunu söylüyorsunuz. Aynı şekilde sorunu detaylı bir şekilde kağıda yazıp kutunun içine koyuyorsunuz. UPS Kargo adresinizden gelip alıyor, aynı şekilde adrese teslim ediyor.

Servis kaydını açtıktan sonra kaydın onaylanması 1-2 günü buluyor, sonra UPS'e bildiriliyor, 2 gün de oradan diyelim UPS'nin gelmesi falan. 1 günde servise teslim ediliyor. Minimum 2 gün de serviste duruyor. Sonra tekrar size 1 veya 2 günde teslim ediliyor. Taş çatlasın 10 günde tekrar elinizde olmuş oluyor cihaz.


1660818670355.png


Eğer İstanbul'da oturuyorsanız kargoyla uğraşmayın kesinlikle, direkt olarak SMS Infocomm isimli servis noktasına göndermenizi öneriyorum ben çok memnun kalmıştım. Diğerleri listeye yeni eklendi ama bu birkaç yıldır var ve sorunumu tek seferde çözmüşlerdi. Öncesinde başka servise göndermiştim pişmanım. Bu firma düzgün iş yapıyor. Dediğim gibi elden teslim ederseniz çok daha iyi olacaktır. Hem de cihazı teslim almaya gittiğinizde bir süre denersiniz orda. Olmamışsa tekrar kayıt açtırır geri verirsiniz bi daha bakarlar. Kolay gelsin.
 
Çözdüm, cihazı 4-5 kere aynı sorundan garantiye yolladım, en son anakart değişti ve çözüldü. Bişeyi bozulmuş ya da bozuktu en başından beri bilmiyorum. Tam olarak arızayı bulamadım yani, anakart değişince düzeldi onu biliyorum sadece.
Paketlemeyi yaptım antalyada yaşıyorum kargoya vermeye hazır baya paketledim ama sorunu tekrar içine yazıp koymadım ama sorun oluştururkenki yere yazdım yine de açıp içine yazayım mı önemli mi

Paketlemeyi yaptım Antalya'da yaşıyorum kargoya vermeye hazır bayağı paketledim ama sorunu tekrar içine yazıp koymadım ama sorun oluştururkenki yere yazdım yine de açıp içine yazayım mı önemli mikargo için hazır furumda arıza kaydı oluşturdum UPS'dan haber bekliyorum bayağı paketledim sorunu illa yazıp kutuya koymam gerekiyor mu
 

Geri
Yukarı