ASUS TUF Gaming F16 FX607VU-RL142 alınır mı?

Sıcaklığın ekrana geldiğini bilmiyordum ama tasarım olarak ASUS daha güzel geliyordu. Acer'ın işlemciside iyi aslında ekran kartı 4050 ama 140W.

Hiç Monster ya da Excalibur gibi markalara bakmadım bakmak lazım mı bilmiyorum eskiden sıcaklık problemi olduğu söyleniyordu fan sesi şikayeti olanlarda var ama arkadaşlarımdan biri memnundu geçen yıl almış olması lazım.

Almak isteyen varsa 45W olduğunu unutmadan güzel bir indirim hatırlatmak isterim
Hocam bu PC'nin işlemcisi de çok iyi ama ekran kartı 45W minimum değerde yani işlemciyi kısıtlama ihtimali de var. Şahsen onun yerine asus daha iyi olur

Sıcaklığın ekrana geldiğini bilmiyordum ama tasarım olarak ASUS daha güzel geliyordu. Acer'ın işlemciside iyi aslında ekran kartı 4050 ama 140W.

Hiç Monster ya da Excalibur gibi markalara bakmadım bakmak lazım mı bilmiyorum eskiden sıcaklık problemi olduğu söyleniyordu fan sesi şikayeti olanlarda var ama arkadaşlarımdan biri memnundu geçen yıl almış olması lazım.

Almak isteyen varsa 45W olduğunu unutmadan güzel bir indirim hatırlatmak isterim
Monster veya excalibur bakma zaten. Excalibur kronik arızalı. Mosterda biraz şans işi açıkçası. Olabildiğince performans testlerine bakmaya çalış

Hocam bu PC'nin işlemcisi de çok iyi ama ekran kartı 45W minimum değerde yani işlemciyi kısıtlama ihtimali de var. Şahsen onun yerine ASUS daha iyi olur.

Monster veya Excalibur bakma zaten. Excalibur kronik arızalı. Mosterda biraz şans işi açıkçası. Olabildiğince performans testlerine bakmaya çalış.

Fiyat açısından daha uygun olur sanmıştım ama fazla fark yok zaten sonuç ASUS'ya da Acer olacak gibi sadece bu ekrana ısı verme olayı olmasa daha iyi olacaktı.

Fiyat açısından daha uygun olur sanmıştım ama fazla fark yok zaten sonuç ASUS'ya da Acer olacak gibi sadece bu ekrana ısı verme olayı olmasa daha iyi olacaktı.
Ya hocam altına bi soğutma alırsın çok pahalı değil zaten. Bir de fan ayarı yaparsın olur biter. Asus içinde aynısı yapılabilir. Seçtiğin zaman haber ver

Ya hocam altına bir soğutma alırsın çok pahalı değil zaten. Bir de fan ayarı yaparsın olur biter. ASUS içinde aynısı yapılabilir. Seçtiğin zaman haber ver.

Evde kullanacak olsam benim için sorun yok ama üniversitede kullanmak için alıyorum KYK yurduna gidersem orada kullanmak zor olursa soğutucuyu zaten dış tasarım açısından Acer o kadar benlik değil ASUS daha güzel duruyor.

Bende kyk'ya gidicem ve almayı düşünüyorum. Size sorun yaratmayacaktır. Bilgisayar sağlığı için önermiştim. Son karar sizin şimdiden hayırlı olsun

Bende KYK'ya gideceğim ve almayı düşünüyorum. Size sorun yaratmayacaktır. Bilgisayar sağlığı için önermiştim. Son karar sizin şimdiden hayırlı olsun.

Teşekkürler senin içinde şimdiden hayırlı olsun.

Bende KYK'ya gideceğim ve almayı düşünüyorum. Size sorun yaratmayacaktır. Bilgisayar sağlığı için önermiştim. Son karar sizin şimdiden hayırlı olsun.

Karar verdiniz mi hocam ben hala karar veremedim.

Son düzenleme:
Hocam 35kdan Acer Nitro 16 sipariş ettim.

Stok bitmişti bugün yenilendi üzerine 5K koymuş.
Elinizi çabuk tutarsanız iyi olur.

Modele fazla ısınamadım hatta bu zamdan sonra Monster'ın bile daha mantıklı modelini buldum ama MSI 45W olduğu için düşünmüyorum bile Victus kullanan biriyle konuştum memnundu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı