ASUS TUF Gaming FX506HE-HN011 alınır mı?

Tamamdır hocam teşekkürler. Peki ekran parlaklığı nasıldır hocam? Yeterli seviyede mi? 250 Nit yazıyor ve yetersiz diye düşünüyorum. Kullanırken biraz daha parlak olsa dediğiniz yerler oldu mu?
Ben şuan parlaklığını kısarak kullanıyorum ama parlaklığını en yüksek konuma getirince gayet yeterli hatta neredeyse karanlıkta klavyeyi(rgb kapalıyken) aydınlatıyor ve ekran renklerini de canlı buldum. Yani yetersiz denebilir mi emin değilim bence gayet yeterli duruyor.

Merhaba Arkadaşlar. Bu cihazı almayı düşünüyorum fakat çok ısındığına dair çok fazla şikayet var. Yeni kasa ile sorun çözüldü diyende var, sorun devam ediyor diyende. Kafam çok karışık. Siz bu ürünü alıp kullanmış, test etmiş kişiler olarak bu konuda bana bilgi verebilir misiniz?

Merhaba, ben de bu modeli almayı düşünüyorum fakat Vatan da 11.200 TL, hepsi burada da indirimli haliyle 9700'e denk geliyor. İnternetten almaya güvenebilir miyim acaba? (satıcı teknorya )

merhabalar, ben de bu modelden düşünüyorum. vatanda aynı bilgisayara (windows 10) 11.200 tl, hepsiburadada 9700 e denk geliyor indirimli haliyle. sizce hepsiburadaya güvenip internetten mi almalıyım yoksa risk almaya değmez mi? (satıcı: teknorya)

Alan arkadaşlara soruyorum oyun oynarken yük altında ekran kartı ve işlemci kaç dereceyi görüyor? FPS değerleri nasıl? Ekran kartı max-q mu acaba yoksa normal mi? Ekran kartı kaç watt kullanıyor? Bu soruları yanıtlayabilecek olursa çok memnun olurum teşekkürler. Alan arkadaşlara hayırlı olsun bu arada.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı