ASUS TUF Gaming FX506HE-HN011 alınır mı?

Arkadaşlar kurulumu yeni bitirdim. Henüz oyun deneme şansım olmadi fakat şöyle bir şey fark ettim. Hiçbir işlem yapmıyorum laptop, sessiz moda aldiğimda sıcaklık 55-60 derece, Turbo moda aldiğimda 45 50 derece seviyesinde geziyor. AIDA64 programı ile 10Dk'lık stres testinde 95 dereceyi gördü işlemci sıcaklığı. Sizce nasıl?

Arkadaşlar kurulumu yeni bitirdim. Henüz oyun deneme şansım olmadi fakat şöyle bir şey fark ettim. Hiçbir işlem yapmıyorum laptop, sessiz moda aldiğimda sıcaklık 55-60 derece, Turbo moda aldiğimda 45 50 derece seviyesinde geziyor. AIDA64 programı ile 10Dk'lık stres testinde 95 dereceyi gördü işlemci sıcaklığı. Sizce nasıl?
Testi bilmiyorum fakat işlem yapmıyorkenki değerler aşşağı yukarı benimki gibi.

Merhaba hocam, bilgisayar ile aranız nasıl? Almayı düşünüyorum üstüne bir de 8 GB RAM takviyesi yapacağım. Memnun musunuz acaba?

Benimki ti olmayan. Tabi ti olanı alacaksındır zaten. Sadece ti farkı varsa bendeki ram bu. Alabilirsin ama başta yine bi bak sen. Çok memnunum laptopt'tan. İleride monitör ve egpu ile baya kullanacağım gibime geliyor.

Benimki Ti olmayan. Tabi Ti olanı alacaksındır zaten. Sadece Ti farkı varsa bendeki RAM bu. Alabilirsin ama başta yine bir bak sen. Çok memnunum Laptopt'tan. İleride monitör ve eGPU ile bayağı kullanacağım gibime geliyor.

Bir şey sormayı unutmuşum, SSD konusunda bir sorun var mı? Hangi SSD var üzerinde belli mi?

Valorant 190-280 72'nin altında.
CSGO 280-510 bunda tam bakmadım ama 68 65 o civarlardaydı.
Game Pass'te ne indirirsem oynadım. Ultra ayarlarda The Ascent'i yarıladım. En fazla 82 derece oldu. Ben pek beğenmedim şahsen, çok bug vardı :/ Witcher 3'e yeniden başlayacağım şimdi. Kasmadan oynayamamıştım :,I
Burada yazıyor.
"Gaming laptop önerisi" konusuna yazdım. Ayarlanabilir şekilde var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı