ASUS TUF Gaming VG249Q1R 23.8" alınır mı?

Bende de aynı sizdeki gibi sol üst ve sol altta var. Ama üstteki biraz daha fazla. Pek etkilenmediğim için göndermeyeceğim. Bence bu seride böyle, yani değişim alsanız bile aynı durum yaşanır gibi geliyor.
Half Life 2'yi deneme amaçlı açtım, oynadım biraz. Sol alt taraf gözümü alıyordu. Oyundaki zevki de düşürüyordu. Kabul edilebilir düzeyde değildi. Bakalım değişime yolladım; gelince yazarim.
Yükseklik ayarı ve ergonomisi ile ben bu modeli tercih ederdim hocam.
Aldık artık hayirlisi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de HP 24X 144Hz var. 1 ay önce satın almıştım, monitör de ghosting problemi ve bazen görüntü gidip gelmesi problemi var. İade ettim. Ne alacağımı bilemedim yahu her monitör de sorun var. :D
Çok haklisiniz😄 Birçok IPS monitörde var bu sorun sanırım. Umarım güzel bir şey bulursunuz.
Benim monitör şu an bayağı indirimde.

Bir kaç yere sordum Tuf serisini onermediler bana. Kendim de aldım bizzat memnun kalmadım ama siz bilirsiniz yine de.

Genel olarak TUF serisinde bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Ekran kartlarında soğutma sorunu vardı ama sonraki serilerde düzeltilmiş. Monitörler için ise bir şey diyemem ama bu ışık sızması sorunu çoğu IPS ve Curved monitörde görülme oranı yüksekmiş. Bu monitörde ise oldukça fazla. Bende şimdi değişim talebi oluşturdum ve yarın kargoya vereceğim. ETS 2 oynarken oyunda gece olduğu zaman oldukça canımı sıkıyor. Filmlerin ve dizilerin karanlık sahnelerinde de aynı şekilde. Tek bir yerde olsa kabul edebilirdim ama ekranın üstü, sağı ve solunda neredeyse her yerinde var. ☹️

Genel olarak TUF serisinde bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Ekran kartlarında soğutma sorunu vardı ama sonraki serilerde düzeltilmiş. Monitörler için ise bir şey diyemem ama bu ışık sızması sorunu çoğu IPS ve Curved monitörde görülme oranı yüksekmiş. Bu monitörde ise oldukça fazla. Bende şimdi değişim talebi oluşturdum ve yarın kargoya vereceğim. ETS 2 oynarken oyunda gece olduğu zaman oldukça canımı sıkıyor. Filmlerin ve dizilerin karanlık sahnelerinde de aynı şekilde. Tek bir yerde olsa kabul edebilirdim ama ekranın üstü, sağı ve solunda neredeyse her yerinde var. ☹️
Hakkınızda hayırlısı olsun. O kadar para verdikten sonra bu durumu yaşamak hiç hoş degil.

ASUS TUF VG24VQ.
Bu model hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı