OpenCore ASUS TUF Gaming Z590 Wi-Fi EFI dosyası

En son denediğim EFI dosyası bu:
1651506618064.png


Daha önce forumdaki imaj kurulumu altında Recep Beyin ProArt Z690 EFI dosyasını kullanmıştım:
1651506798989.png


İndirdiğim bütün EFI'lerde Comet Lake-S olarak bir .plist dosyası varsa onun config dosyası yaparak yüklemeye çalıştım.
1651506895611.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam anlatamadım herhalde ben konuya hakim birisi değilim bu konuda çok acemiyim ve bahsettiğiniz terimlerede acemiyim ben tamamen videolar üzerinden kurulum bilgileri üzerinden işlemi gerçekleştirmeye çalışıyorum bilgim kısıtlı olduğu için yazışarak durumumu bu sekilde anlatabiliyorum elimde bulunan EFI dosyalarını siteye ekleme yapamadığım için resimlerini ekledim. Çok kısa terimsel yazınca ben çaresiz kalıyorum. Bayram günüde sizleri yordum neyse teşekkür ederim. Ama kurulum rehberinde olan bilgilerle bu kadar işlem yapabildim. İlk defa Hackintosh kurmaya çalışıyorum. Başlangıçtan itibaren izlediğim yol sanırım yanlış oldu teşekkür ederim yine de ilginiz için @tristessehivernale
 
Hocam olay konuya hakim olup olmamak değil, videoda Recep Baltaş diyor ki bu EFI bu sistem için diye. Neyse, sizin denemeniz için bir EFI hazırlayıp atacağım. Onunla bir deneme yaparsınız. Bu esnada da lütfen biraz araştırıp birtakım şeyleri öğrenin, öğrenmek zorundasınız çünkü.
 
Çok teşekkür ederim inanın 2 gündür birçok yabancı kaynağada baktım burada EFI OpenCore ve aslında öğrenmem gereken şeyleri sıralı bir şekilde gidersem. Çok daha sağlıklı olacak zahmet verdim hakkınızı helal edin gerçekten ilginiz içinde ayrıca teşekkür ederim.
 
Buyurun bu EFI ile deneyin:
OpenCore seçim ekranında 1 defa Reset NVRAM seçeneğini seçin, sisteminizi yeniden başlatacak, tekrar OpenCore'a gelip kurulumu deneyin.
 
Hocam elinize sağlık çok teşekkür ederim.
Yeniden başladıktan sonra F8 boot ekranına gelip OpenCore menüsünden giriş yapacağım hemewn deniyorum çok teşekkürler.
Ekranda bu hatayı aldım hocam kurulum başladıktan sonra. Karakter hataları oluştu en son bu satırda pc kitlendi.
Yabancı bir forumda ethernet kartını disable alın demişlerdi kurulumda pc kapatıp tekrar onu enable edip denemeliyim.
 

Dosya Ekleri

  • 16515198458114002180022651421983.jpg
    16515198458114002180022651421983.jpg
    352,6 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Yeni config atacağım.
Ethernet'i enabled yapın, ondan da kaynaklanmış olabilir.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı