muhammet12128
Hectopat
Arkadaşlar merhaba buğün ASUS TUF GTX 1650 Süper aldım. PC'me taktım ama fanlar boşta da dönüyor bunları nasıl durdurabilirim?
Bildiğim kadarıyla 1650 ve 1650 Super ekran kartlarının ASUS TUF modellerinde fan stop özelliği bulunmuyor.
Dilerseniz MSI Afterburner üzerinden fan RPM'ini manuel olarak düşürebilirsiniz.
Arkadaşlar merhaba buğün ASUS TUF GTX 1650 Super aldım. PC'me taktım ama fanlar boşta da dönüyor bunları nasıl durdurabilirim?
Öyle bir durum söz konusu değil, Afterburner ile en fazla %25 RPM yapaiblirsiniz.
En fazla %25 yapabilirsiniz hocam. Reddit'te bunun muhabbetleri dönüyordu bir ara ama maalesef satış stratejisi.
Öyle bir durum söz konusu değil, Afterburner ile en fazla %25 RPM yapaiblirsiniz.
En fazla %25 yapabilirsiniz hocam. Reddit'te bunun muhabbetleri dönüyordu bir ara ama maalesef satış stratejisi.
Yani kartın fan stop özelliği yok mu anlamadım.
Bendeki boşta iken %24 dönüyor kart 60 dereceden sonra %24'den fazla hıza çıkıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.