ASUS TUF RTX3050 ve 3050 Ti farkı hissedilir mi?

Bütçe
15.500
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba Gaming laptop almaya karar verdim. Ancak bazı sorularım var bunları sizin ile paylaşıp bilgi alışverişi yapmak istiyorum.

1-

2-

1-ürünler bunlar RAM'ler 16 olacak ona takılmayın. Şimdi sorum şu yaklaşık 700 TL fazla verilip 3050 Ti mı alınmalı alınırsa performans farkı belli eder mi?
2-bu modellerdeki RTX3050 ve RTX3050 Ti kaç Watt bilgisi olan var mı?
3-son olarak bu fiyat segmentte daha kaliteli daha performanslı bir laptop var mı? Varsa link bırakır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba Gaming laptop almaya karar verdim. Ancak bazı sorularım var bunları sizin ile paylaşıp bilgi alışverişi yapmak istiyorum.

1-

2-

1-ürünler bunlar RAM'ler 16 olacak ona takılmayın. Şimdi sorum şu yaklaşık 700 TL fazla verilip 3050 Ti mı alınmalı alınırsa performans farkı belli eder mi?
2-bu modellerdeki RTX3050 ve RTX3050 Ti kaç Watt bilgisi olan var mı?
3-son olarak bu fiyat segmentte daha kaliteli daha performanslı bir laptop var mı? Varsa link bırakır mısınız?
Sorunu var mı emin değilim

Burada Monster ve Excalibur sevmeyen çok kişi var,ancak Monster'ı kendim deneyimledim,Excalibur kullanan bir hocam var,hiç ısınmadığını söyledi.Bana, 1-2 kişinin yaşadığı bir sorunun çığ gibi büyüdüğü ve kullanmayan kişilerin yaptığı bir kaç yorum gibi geliyor.(Monster ve Excalibur'un sorunlu olması.

Burada Monster ve Excalibur sevmeyen çok kişi var,ancak Monster'ı kendim deneyimledim,Excalibur kullanan bir hocam var,hiç ısınmadığını söyledi.Bana, 1-2 kişinin yaşadığı bir sorunun çığ gibi büyüdüğü ve kullanmayan kişilerin yaptığı bir kaç yorum gibi geliyor.(Monster ve Excalibur'un sorunlu olması.
Monster kullanan bir kaç arkadaşım var birisi çok övüyor diğeride şimdi alacak olsam asus tercih ederdim diyor bende anlamış değilim

Bu Monster Clevo kasa. Alınmaz. Excalibur'da 1-2 kişi değil, yüzlerce, binlerce sorun yaşayan var. 1-2 kişi sorun yaşamadı diye sorunsuz olacak diye bir kural mı var?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sistemler aynı değil fakat işine yarayabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Araştırmalarıma göre üreticiler ekran kartını takarken düşük watt tercih edebiliyormuş hiçbir yerdede bulamadım kaç watt olduğunu.

Peki kanka sen olsan hangisini tercih ederdin ?

Son düzenleme:

Senin düşüncen ne biraz daha fazla verilip ti alınmalımı yoksa çokta bir fark vermez onun yerine bir ssd daha alınabilirmi ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı