ASUS TUF VG249Q1R vs AOC 24" C24G1

Bütçe
1500
VG248QG modelini kullanıyorum, TN panel. IPS'den geri kalır yanı neredeyse yok ben fark edemedim. Monitorun modları arasında geçiş yaptığınızda renk farklarını belli ediyor. Çoğunlukla fps oynuyorum, su gibi ekranı var çok şükür henüz sorun yaşamadım. Ghosting denilen sevimsiz hayalet bunlarda yok sanırım.

Bu arada vatanda ki fiyatı güncel, 300 lira kadar düşüş olmuş.
 
VG248QG modelini kullanıyorum, TN panel. IPS'den geri kalır yanı neredeyse yok ben fark edemedim. Monitorun modları arasında geçiş yaptığınızda renk farklarını belli ediyor. Çoğunlukla FPS oynuyorum, su gibi ekranı var çok şükür henüz sorun yaşamadım. Ghosting denilen sevimsiz hayalet bunlarda yok sanırım.

Bu arada vatanda ki fiyatı güncel, 300 lira kadar düşüş olmuş.
O model sorunsuz zaten hocam. Bir de IPS denediniz mi daha önce? Arada dağlar kadar fark var çünkü.
 
O model sorunsuz zaten hocam. Bir de IPS denediniz mi daha önce? Arada dağlar kadar fark var çünkü.
TUF serisinin ips ekranını bizzat denemedim ama mağazada inceleme vakti buldum bir süre. AOC ips kullandım, ideapad laptop ekranımda ips ama aynı olmayabilir tabi arada ciddi bir fark yok.
 
TUF serisinin ips ekranını bizzat denemedim ama mağazada inceleme vakti buldum bir süre. AOC IPS kullandım, IdeaPad laptop ekranımda IPS ama aynı olmayabilir tabi arada ciddi bir fark yok.
Var hocam, öyle göz kararı anlamazsınız tabii. Oturup, ikisiyle de oynayıp öyle bakın aradaki farka.
 
Zaten hızlı bir panel istiyorsanız TN bakmanız lazım ya da fastıps tarzı panellere bakmalısınız. Arkadaşın önerdiği VG248qg modeline 1890 TL civarlarında ve oldukça başarılı bir monitör.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı