ASUS TUF VG27VQ alınır mı?

aasmcan

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: Asus TUF Gaming A520M-PLUS WiFi - CPU: AMD Ryzen 5 5600 - GPU: Asus Dual AMD RX 6600 - RAM: XPG 16GB(2x8GB) Spectrix D41 RGB 3200mhz CL16 - SSD 1: Kingston 500GB NV2 NVMe 3500MB-2100MB M.2 - SSD 2: Kingston SSDNow 240GB SATA 3 V300
Mouse: Razer Mamba Elite - Pad: SteelSeries QcK L - Klavye: Razer Blackwidow Chroma - Kulaklık: Razer Barracuda X 2022
En öncelikli amacım oyun olacak. Rekabetçi oyun odaklı, düşük gecikme süresi ve yüksek Hz değerlerine sahip bir monitör arayışındayım kaç zamandır. Gaming gecesinde böyle bir indirime denk geldim. Sizce parasını hak ediyor mu? Alınır mı? Kullanan arkadaşlar da varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Ürün linki:

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel bir monitöre benziyor. Bence alınır. Daha iyisi var mıdır bilemem. Diğer daha bilgili olan arkadaşlarımız daha iyi bir fikire sahiptir.

Ben az önce sipariş verdim. Aslına bakarsanız Msi model bir monitör vardı gözüme kestirmiştim anında tükenince yetişemedim. Bakalım hakkımda hayırlısı inşallah memnun kalırım üzmez.

Güzel bir monitöre benziyor. Bence alınır. Daha iyisi var mıdır bilemem. Diğer daha bilgili olan arkadaşlarımız daha iyi bir fikire sahiptir.
Hemen almak istiyorum ama çok kararsızım pişman eder mi diye düşünmekten alamıyorum.
Ben az önce sipariş verdim. Aslına bakarsanız Msi model bir monitör vardı gözüme kestirmiştim anında tükenince yetişemedim. Bakalım hakkımda hayırlısı inşallah memnun kalırım üzmez.
Dediğiniz modeli gördüm ve araştırdım Optix modellerini önermiyorlar hiç bir yerde. Bu arada hayırlı olsun inşallah güzel günlerde kullanırsın hocam.

En öncelikli amacım oyun olacak. Rekabetçi oyun odaklı, düşük gecikme süresi ve yüksek HZ değerlerine sahip bir monitör arayışındayım kaç zamandır. Gaming gecesinde böyle bir indirime denk geldim. Sizce parasını hak ediyor mu? Alınır mı? Kullanan arkadaşlar da varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Ürün linki:

Bende şu an almak istiyorum ama 27 inchde 1080P'de piksel sayarsın diyorlar fiyat çok makul geldi şu an almayı düşünüyorum aslında 2K düşünüyordum ama RX580 8 GB ekran kartımda 2K'da fazla FPS alamam ve fiyatlar uçuk oldugu için alamadım bu monitor hem 165Hz hem de ASUS gibi kaliteli bir marka çok ucuz geldi ama kararsızım sizce alınır mı G-Sync destekliyor mu acaba?

Bende şu an almak istiyorum ama 27 inchde 1080P'de piksel sayarsın diyorlar fiyat çok makul geldi şu an almayı düşünüyorum aslında 2K düşünüyordum ama RX580 8 GB ekran kartımda 2K'da fazla FPS alamam ve fiyatlar uçuk oldugu için alamadım bu monitor hem 165Hz hem de ASUS gibi kaliteli bir marka çok ucuz geldi ama kararsızım sizce alınır mı G-Sync destekliyor mu acaba?
Adaptive Sync özelliği ile G-Sync kullabiliyorsunuz hocam. Bana da çok çok makul geldi diğer sitelerde en ucuzu 2.600 TL civarında bulunabiliyor en ucuz. Benim ekran kartım GTX 1070 ve genellikle CS:GO oynuyorum o yüzden herhangi bir sıkıntı yaratıp yaratmayacağını bilmek istedim ama inanın o kadar kararsızım ki...

Adaptive Sync özelliği ile G-Sync kullabiliyorsunuz hocam. Bana da çok çok makul geldi diğer sitelerde en ucuzu 2.600 TL civarında bulunabiliyor en ucuz. Benim ekran kartım GTX 1070 ve genellikle CS:GO oynuyorum o yüzden herhangi bir sıkıntı yaratıp yaratmayacağını bilmek istedim ama inanın o kadar kararsızım ki...

Bende ama fiyat gerçekten çok ama çok makul dikey oluyor mu acaba pivot diyor ama.

Hocam aldınız mı bilmiyorum ama bu fiyat sadece sınırlı stok ve bu geceye mahsus geçerliydi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı