ASUS Turbo 3080 Ti ekran kartı çok ısınıyor

kayraa1212

Centipat
Yer
kütahya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart Asus rog strix b550 e gaming Wifi
İşlemci Ryzen 5 5600x
Ekran kartı Evga xc3 rtx 3080 10gb
Ram Gskıll 3600 mhz ram 24gb
M2ssd XPG SX8100 512gb
Psu Corsair rm750 80 plus gold
Mause Ajazz 159p
Gamepower vivip f10 120hz beyaz monitör
Seagate 1tb hdd
Nb monitör tutucu
Thermalrıght Fozenn ınfınty 240 black sıvı soğutucu
Meslek
Öğrenci
Merhaba yeni ekran kartı aldım ASUS Turbo 3080 Ti bakım yaptım termal pad ve termal macun ama termal macun yeni olmasına rağmen ve fan hızının 100 olmasına rağmen çok ısınıyor. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadar çok ısınıyor? Kasanız mesh mi? Hava akışınız nasıl? Kaç fan kullanıyorsunuz? Lütfen daha çok bilgi verin.

Hocam şu tarz konuları açarken lütfen biraz düşünerek açın. Ekran kartı ısınma konusu var ortada derece yok :D
Sizin 80 derece ısınıyor dediğinize ben ısınıyor demeyebilirim. Hangi ayarlarda hangi oyunlarda derece kaçları görüyor? Boşta mı yükte mi hiçbir bilgi yok. Neyi cevaplayalım.

Blower fan o kart için çok yetersiz üreticiler bunu bile bile neden üretiyor anlamıyorum. Pek bir şey gelmez elinizden. O tasarımı alan kişi ısınmasına razı olacak mecburen. 1080Ti FE'yi satış sebeplerimden birisi aynı şekide aşırı ısıydı.

Kasa hava alıyor mu kasanız nedir 2. el mi aldınız.

2. el aldım kasanın havalndırması çok iyi.

Hocam şu tarz konuları açarken lütfen biraz düşünerek açın. Ekran kartı ısınma konusu var ortada derece yok :D
Sizin 80 derece ısınıyor dediğinize ben ısınıyor demeyebilirim. Hangi ayarlarda hangi oyunlarda derece kaçları görüyor? Boşta mı yükte mi hiçbir bilgi yok. Neyi cevaplayalım.

Bütün oyunalrda ortalama 85 dereceye çıkıyor yarım saat sonra.

Referans tasarım ısınır hocam normal. Sıcaklık değerlerini paylaşsaydın keşke.

85 dereceye çıkıyor.

Blower fan o kart için çok yetersiz üreticiler bunu bile bile neden üretiyor anlamıyorum. Pek bir şey gelmez elinizden. O tasarımı alan kişi ısınmasına razı olacak mecburen. 1080 Ti FE'yi satış sebeplerimden birisi aynı şekide aşırı ısıydı.

Hocam peki 85 derece karta zarar verir mi?

Ne kadar çok ısınıyor? Kasanız mesh mi? Hava akışınız nasıl? Kaç fan kullanıyorsunuz? Lütfen daha çok bilgi verin.

85 dereceye çıkıyor kasa mesh 3 kasa fanı 2 adet sıvı soğutma fanı var.

Yük altında ise normal bir sıcaklık, değilse bir sorun var.

Tam yükte 100 fan hızında hocam.

Eeeee.

Merhaba yeni ekran kartı aldım ASUS Turbo 3080 Ti bakım yaptım termal pad ve termal macun ama termal macun yeni olmasına rağmen ve fan hızının 100 olmasına rağmen çok ısınıyor. Ne yapmalıyım?

85 dereceye çıkıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı