ASUS VG24vq ekranın sağ tarafı mora kayıyor

Eld

Hectopat
Katılım
19 Mart 2020
Mesajlar
520
Çözümler
2
Yer
Kastamonu
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
ASUS VG24vq model monitörüm var. Ekte gözüktüğü gibi monitörün sağ tarafı mora kayıyor. Monitörü temmuz 2020'de aldım fakat monitör lazım olduğu için garantiye gönderemedim. Ekranla hafif oynayınca düzeliyor fakat monitör ısınana kadar bu morluklar ara sıra ekranda gözüküyor. Sizce problem nedir? (garantiye göndereceğim bu arada merak ettiğim için açtım konuyu. Yaşayan varsa tecrübelerimizi paylaşalım.)
 

Dosya Ekleri

  • IMG_4127.JPG
    IMG_4127.JPG
    234,7 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_4126.JPG
    IMG_4126.JPG
    315,1 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleyen: Moderatör:
panelin vidaları tam sabitlenmemiş olabilir, yani panelde esneme ile mora kayıyordur diye tahmin ediyorum. üretim sırasında yapılan bir hata sanırsam. Bu ilerde daha çok olucaktır bence garantiye ilk aldığınızda ya da iade etmeniz en mantıklısı olurdu bence.
 
Hocam monitörün arkasındaki joystick gibi şeye tıklayıp "System Setup " kısmına gelip her şeyi sıfırlayabilme şansınız var mı?
 
Hocam monitörün arkasındaki joystick gibi şeye tıklayıp "System Setup " kısmına gelip her şeyi sıfırlayabilme şansınız var mı?
Birkaç kez yapmıştım fakat çözüme ulaşmadı. Bugün kargoya teslim ettim monitörü bakalım ne olacak. Bilgi geldikçe yeşillendiririm konuyu.
 

Geri
Yukarı