ASUS VG259QM çerçevesi ısınıyor

LeFeyn

Kilopat
Katılım
29 Kasım 2018
Mesajlar
2.157
Çözümler
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim monitörü yeni aldım ve fark ettim ki alt çerçevenin sol tarafı ısınıyor. Acaba bu durum normal midir? Aynı monitörü kullanan arkadaşlar varsa onlarda da durum aynı mı acaba? Resimde ki kırmızı alan ısınıyor.
 

Dosya Ekleri

  • Monitör.jpeg
    Monitör.jpeg
    87,8 KB · Görüntüleme: 192
Son düzenleme:
Tabii ben de takip edeyim bu sıcaklıkları bir süre, haberleşiriz tekrardan. Aynı monitöre sahip olan bir başka arkadaşla da konuştuk başka bir siteden, kendisine de mesaj attım bakalım onda da var mı aynı durum. Varsa standart olduğundan emin oluruz iyice.
Evet, başka kullanıcı yorumları da çok iyi olur. Ben de yarın servisten aldığım bilgiyi aktaracağım.
 
Arkadaşla konuştum o da ekranın o kısmında öteki taraflara göre daha belirgin bir ısınma olduğunu belirtti. Siz servisle konuşabildiniz mi?
Servisle sabah konuştum ancak orada ki hanımefendinin teknik bir bilgiye sahip olduğunu sanmıyorum. Prosedür gereği servisimize gönderebilirsiniz veya aldığınız yere iade edebilirsiniz dedi. Daha sonra cuma günü ısınan kısmı işaretleyerek Asus'a mail atmıştım ve az önce gelen mesejda "Belirtilen kısmın LCD monitör teknolojisinde ısınması normaldir." cevabını aldım.
 
Normalse sorun yok. Bence Asus'tan gelen o mesajı saklayın. Zaten 3 yıl garantisi var ürünün. Eğer sorun yaratabilecek bir şeyse ekranın o bölgesinde bu 3 sene içinde sararma oluşacaktır, ben olacağını sanmıyorum gerçi öyle bir şey. Fakat elinizde Asus'un cevabı olsun, bir sorun olursa direkt onu gösterirsiniz. Ben de mesaj atayım Asus'a bakalım, bana da aynısını mı söyleyecekler.
 
Normalse sorun yok. Bence ASUS'tan gelen o mesajı saklayın. Zaten 3 yıl garantisi var ürünün. Eğer sorun yaRATabilecek bir şeyse ekranın o bölgesinde bu 3 sene içinde sararma oluşacaktır, ben olacağını sanmıyorum gerçi öyle bir şey. Fakat elinizde ASUS'un cevabı olsun, bir sorun olursa direkt onu gösterirsiniz. Ben de mesaj atayım ASUS'a bakalım, bana da aynısını mı söyleyecekler.

Evet, aksi bir durumda kanıt niteliğinde sunulabilir. Sabah servis ile konuşunca biraz üzüldüm açıkçası ama konuşmanın devamında hanımefendinin teknik bir bilgiye sahip olmadığını, sadece prosedür gereği söylemesi gerekenleri söylediğini fark ettim. Ardından bu mail ve sizin mesajınız rahatlattı. Ben de bir sararma olacağını sanmıyorum ziraa panele yansıyan bir sıcaklık gözlemlemedim. Sadece çerçeve ısınıyor. Umarım bir sıkıntı, problem olmadan kullanırız. Sizin mailinize gelen cevabı paylaşırsanız memnun olurum.
 
Hocam monitörünüzün güç besleme bileşenleri, HDMI, DisplayPort v.s portlarının devreleri orada olabilir, aşırı sıcak değilse problem olmaz.
Dediğiniz bileşenler monitörün orta kısmında bulunuyor. Aşağı yakın olsa benim de aklıma ilk o gelmişti ama umarım ilerde problem çıkmaz.
 
Merhaba arkadaşlar ben msi mag271c kullanıcısıydım arkadaşıma satıp. Asus vg259qm satın aldım yakında elime ulaşacak. Sizce monitör nasıl? va panelden ips panele geçeceğim. Gtx1070 i7 7700 sistemin ana bileşenleri. Tabi ps5 çıkınca genelde ps5de kullanacağım asus vg259qm monitörü.
 

Geri
Yukarı