ASUS VP249QGR G-Sync var mı?

Vaper06

Megapat
Daha fazla  
ASUS VP249QGR 23.8″ 144Hz 1ms, monitörümde G-Sync Epey'de var olarak gözüküyor ama monitörün ayarlarında gözükmüyor. Bu monitörü kullanan varsa yardım edebilir mi? Görüntüyü HDMI üzerinden alıyorum DisplayPort kablosu alsam taksam G-Sync acaba gözükür mü? Nvidia denetim masasında da gözükmüyor G-sync denilen şey ben anlamadım bu monitörü kullanıp G-Sync hakkında yardım edebilecek birisi varsa çok sevinirim.

Ekran kartım: Asus TUF GeForce GTX 1660 Super 6 GB

Dosya Ekleri

• 1690382423558.png
    1690382423558.png
    11,2 KB · Görüntüleme: 49
  • WhatsApp Görsel 2023-07-26 saat 17.45.13.jpg
    WhatsApp Görsel 2023-07-26 saat 17.45.13.jpg
    81,4 KB · Görüntüleme: 49
ASUS VP249QGR 23.8″ 144Hz 1ms, monitörümde G-Sync Epey'de var olarak gözüküyor ama monitörün ayarlarında gözükmüyor. Bu monitörü kullanan varsa yardım edebilir mi? Görüntüyü HDMI üzerinden alıyorum DisplayPort kablosu alsam taksam G-Sync acaba gözükür mü? Nvidia denetim masasında da gözükmüyor G-sync denilen şey ben anlamadım bu monitörü kullanıp G-Sync hakkında yardım edebilecek birisi varsa çok sevinirim.

Knk free-sync olan monitörlerdede g-sync açılabiliyor YouTube a falan yaz istersen bulursun direkt

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bu rehberden yararlanabilirsiniz.

Hocam benim sorum şu benim attığım bu resmi görüyorsunuz dimi? Burada bu monitörü kullanıp da bu bölmede G-Sync seçeneği olan birisi var mı diye soruyorum.

Knk free-sync olan monitörlerdede g-sync açılabiliyor YouTube a falan yaz istersen bulursun direkt
Sanırım bu monitörün menüsünde G-Sync olayı yokmuş. Sen haklısın. En iyisi DisplayPort alıp Free-Sync'den G-Sync açmaya çalışmak olacak işe yararsa konuya tekrar dönüş yaparım.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2023-07-26 saat 17.45.13.jpg
    WhatsApp Görsel 2023-07-26 saat 17.45.13.jpg
    81,4 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı