ASUS vs MSI anakart

@VeyselYk senin kartın OC değil ama güzel performans veriyor mu 3600X alacağım yanında da ROG STRIX 2060 anakartıta MSI Tomahawk Max alacağım herhalde. Yayın açacağım aldığımda GTA 5'te rahat yayın açılırmı yani ya da video çekilir mi?

@VeyselYk senin kartın OC değil ama güzel performans veriyor mu 3600X alacağım yanında da ROG STRIX 2060 anakartıta MSI Tomahawk Max alacağım herhalde. Yayın açacağım aldığımda GTA 5'te rahat yayın açılırmı yani ya da video çekilir mi?

OC modelini kullanıyorum "ASUS ROG STRIX RTX 2060 OC Edition" Valla ben kartın performansından çok memmunum kardeşim ama şu an alacak olsam süper modelini alırdım. Ben aldığım sırada onlar yoktu. Yayın işlerinde hiçbir sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Anakart modeli olarak daAsus B450 TUF Plus Gaming Plus kullanıyorum ama Tomahawk öneririm OC performansı daha iyi diye duydum.

@VeyselYk aslında hedefim anakart ASUS ekran kartı ASUS ve monitör ASUS almaktı ama anakartta arkadaşlar MSI öneriyor ekran kartı da ASUS monitörde ASUS ama hepsinin bir marka olmasını istiyorum sence yanlışmı yapıyorum?

@VeyselYk aslında hedefim anakart ASUS ekran kartı ASUS ve monitör ASUS almaktı ama anakartta arkadaşlar MSI öneriyor ekran kartı da ASUS monitörde ASUS ama hepsinin bir marka olmasını istiyorum sence yanlışmı yapıyorum?
Öyle bir takıntıya gerek yok hangisi fiyatına göre daha iyiyse onu tercih etmelisin sonuçta aynı marka olunca daha iyi performans veriyor diye birşey yok.

Öyle bir takıntıya gerek yok hangisi fiyatına göre daha iyiyse onu tercih etmelisin sonuçta aynı marka olunca daha iyi performans veriyor diye bir şey yok.

MSI RTX 2060 Gaming Z'de gözüm kaldı ama ASUS soğutma konusunda hepsinden daha iyi miş. Bana göre ekran kartı olarak ASUS ROG STRIX GeForce RTX 2060 Advanced Edition 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı | ITOPYA bütçeme uygun bunu almak istiyorum ama oyun konusunda MSI önde diye düşünüyorum?
MSI RTX 2060 Gaming Z modelinde Max çekirdek hızı daha yüksek.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı