ASUS vs MSI vs Monster

• Konuyu başlatan 374608
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 31
  • Görüntüleme 10.573
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hepsiyle alakalı çok iyi yorumlar da gördüm, çok kötü yorumlar da. RAM, hafıza, ekran boyutu, işlemci özelliklerinin aynı olduğunu düşünsek bunlardan hangisi alınır? Diğerleri neden alınmaz? Sebepleriyle açıklarsanız çok mutlu olurum.
Asus kalitesini kaybetti, MSI ile kötü bir deneyim yaşadım. Monster'ı kimse tavsiye etmiyor. Acer tavsiye edebilirim. Son iki laptopumun üretim kalitesinden gayet memnunum.

ASUS ROG'sa alınır, TUF'sa bence alınmaz.
ASUS ROG veya MSI tercih edilmeli.

Isınma sorunu olan TUF modelleri, ROG değil. Bahsi edilen laptop ROG ise hayli hayli alınır. Genelleme yapmak çok yanlış.

Cehalet içinde yaşıyor diyeceğim hiç acımadan bu arkadaşa. Ve lütfen sosyali bırak.

Hahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahaahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahhaha. Küfür yasak olmasa size çok kötü şeyler söylerdim. ROG malzeme kalitesi berbat mı? 2 tane laptop tanırım malzeme kalitesinde MSI Leopard üstü ve ASUS'un ROG serileri.
Konuşma dikkat etmeni öneririm. Kimse sana ROG'da sıkıntı var demedi. Bizzat ASUS notebook kullanıyorum. ROG serisi de değil TUF serisi de değil. FX553VD gibi ortalama bir modeli. Ancak ciddi soğutma sıkıntıları var. Ekran kartı GTX1050 ancak 4GB custom bir ekran kartı hiç stabil değil.

ASUS ROG'sa alınır, TUF'sa bence alınmaz.
ASUS ROG veya MSI tercih edilmeli.

Isınma sorunu olan TUF modelleri, ROG değil. Bahsi edilen laptop ROG ise hayli hayli alınır. Genelleme yapmak çok yanlış.

Adamların güç kaynağından bile kalite fışkırıyor (Seasonic imzalı). ROG Strix olan tüm ürünler gözü kapalı alınır. Ekran kartı, laptop vb. en başarılı ürünleri yapıyorlar. TUF ise bildiğin ASUS'un ismini kirletiyor. ROG Strix nerede bu nerede sanki farklı firmalar üretiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı