Çözüldü Asus X550JK Catalina kurulumu sonrası boot sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Sıkıntılar çözüldü ama tek bir şeyi beceremiyorum nedense, Cloverı yüklüyorum ancak boot edemiyorum USB olmadan.
Isı sorunu varsa macunları yenileyin ve fanları temizlettirin.
Macunu yeni değiştirdim ancak dandik birşey almışım bir faydası olmadı, tavsiye ettiğiniz bir macun varsa çok mutlu olurum. Fanları yeni temizledim. :)
677033D0-2E20-4444-A565-424DA113692D.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıkıntılar çözüldü ama tek bir şeyi beceremiyorum nedense, Cloverı yüklüyorum ancak boot edemiyorum usb olmadan.

Macunu yeni değiştirdim ancak dandik birşey almışım bir faydası olmadı, tavsiye ettiğiniz bir macun varsa çok mutlu olurum. Fanları yeni temizledim. :)

Artic MX4 veya Cooler Master Mastergel önerebilirim.

USB olmadan boot için bunu denedin mi ?

Denedim. Boş bir ekran, boot edemiyor daha doğrusu boot edecek dosya bulamıyor ?
Efi diskimle alakalı bir problem olduğunu düşünüyorum ama çözemedim.
Şu anda düzeltebildim problemi. Cözümü sağlayan ne oldu bilmiyorum ancak tekrar yükleyip dosyaları tekrar değiştirdim ve şu an sağlıklı bir şekilde kullanabiliyorum.
Halletmem gereken bir iki şey daha kaldı. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Artic MX4 veya Cooler Master Mastergel önerebilirim.
Teşekkür ederim dostum. 2 sinden birini alıp deneyeceğim. :)
Yine bir sıkıntım var, dün tüm ayarlamalarımı bitirdikten sonra bilgisayarı kapattım ve şuan açılmıyor. Kayda değer bir değişiklik yaptığım tek değişiklik;

bu rehberdeki değişikliklerdi. Ancak başka bir config dosyası kullansamda işe yaramadı.

-s, UseKernelCache=No komutlarını, boot without injected kexts seçeneğini denedim. Ayrıca bu hatayla ilgili açılan konulara, sayfalara da baktım ancak hiçbiri çözüm olmadı. OsxAptioFixDrv-64 dosyasını da değiştirdim yine çözüm olmadı.

Ekran görüntüsü; (başka bir sayfadan aldım ortadaki kod bende çıkmadığı için orayı sildim.)
Not: Art arda değişiklik yazmışım kusura bakmayın, edit seçeneği yok maalesef forumda.
Ayrıca EFI\Clover\drivers64UEFI klasörüm aşağıdaki gibidir. Gördüğünüz bir fazla dosya, yanlış varsa diye paylaşayım dedim. Belkide hata sebebi bunlardan biridir?

Dosya Ekleri

• 4341CDD2-DC5D-41FC-BF89-F640C9A2B111.jpeg
    4341CDD2-DC5D-41FC-BF89-F640C9A2B111.jpeg
    263,7 KB · Görüntüleme: 64
  • 8D141608-5670-4202-9DEA-9B286C713EB3.jpeg
    8D141608-5670-4202-9DEA-9B286C713EB3.jpeg
    755,3 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı