Asus X550JK SSD ve RAM Upgrade Rehberi

Merhabalar, Asus X550JK dizüstüne SSD ve RAM eklemesi yaptım.

• RAM: CORSAIR 4GB Value DDR3 1600MHz CL11
  • SSD: Kingston 120GB HyperX FURY

Kısa bir video çektim, sorularınız olursa etiketleyip sorabilirsiniz. Oyun ve benchmark testleri yakında !

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ssd açılış uygulama çalıştırma performansını çekip paylaşırsanız çok daha güzel olur. Rehber güzel olmuş.

Kardeş garantiyi bozmamak için ne yapmak gerekiyor ?
Garantinin bozulmaması tamamen sizin dikkatinizle alakalı. X550JK'nın açıldığına dair bir etiketi yok. Eğer dikkatli açar ve vidaları çizmezseniz garanti dışı kalmayacaktır.

Abi ben Ram'i taktığımda bilgisayar beklemedeydi, kapalı değildi. Ram'i taktık kapağı açtık makine pat diye açıldı. Hayatımın en korku dolu 30 saniyesini yaşadım. Bataryayı çıkartmayı unutmuşum. Ama hiç bir şey olmadı ve şuan 6 gb Ram ile makineyi kullanıyorum. Allah korudu. :D

Garantinin bozulmaması tamamen sizin dikkatinizle alakalı. X550JK'nın açıldığına dair bir etiketi yok. Eğer dikkatli açar ve vidaları çizmezseniz garanti dışı kalmayacaktır.

Abi ben Ram'i taktığımda bilgisayar beklemedeydi, kapalı değildi. Ram'i taktık kapağı açtık makine pat diye açıldı. Hayatımın en korku dolu 30 saniyesini yaşadım. Bataryayı çıkartmayı unutmuşum. Ama hiç bir şey olmadı ve şuan 6 gb Ram ile makineyi kullanıyorum. Allah korudu. :D
Tornavidanın ucuna jelatin takan birisi vardı. Öylede olur mu ? Hadi çizildi diyelim vidanın aynısını nalburdan alıp dikkatlice taksak bir sıkıntı olur mu?

İnceleme için teşekkürler. RAM takviyesi garanti için sorun olmaz diye biliyorum. Ama SSD serviste sorun yaratabilir. Teknisyene kalmış bir durum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı