ASUS X550JK Yosemite kurulum

CLover Configrator indir. Clover Configurator - HackintoshOSX.com
Program ile mount EFI ile USB'nin EFI bölüntüsünü mount et.
3. Madde biraz daha açarmısın?
https://www.technopat.net/sosyal/ko...00-için-yosemite-grafik-sorunu-Çözümü.173210/
Bu linkte 3.maddede kaldım. Ne yapacağımı anlamadım.

Edit: hallettim bunuda. Yalnız clover bootloader ı yapamadım. Kuruldu fakat boot ekranında seçince apple logosu geliyor ve restart atıyor.

Edit2: komutlarda sorun olmuş hallettim.

Sadece kasma sorunu kaldı.

Klavye ve touchpad gitti şimdide :/

O da halloldu.

Aşırı derecede kasma sorunu var hala.
Birde driverları kurmadım. Hangi driverları kuracağımı bilmiyorum maalesef :)

Hackintosh kurulmuş Laptop'larda ikinci ekran kartını kullanamazsın. Diğerleri için DPCIManager indirip sürücü modellerini öğrenebilirsin.
Uygun sürücüleri görüp yükleyebiliyor muyum?

Bu arada yardımların için çok teşekkürler. Config dosyasını kurcaladım biraz, kasma da yok takır takır çalışıyor

O program ile sürücü modellerini görüp ona uygun kextleri multibeast, vietanam tools vs gibi yükleyiciler ile yada internetten buluyorsun. Örnek olarak aşağıdaki resimde DPCIManager USB sürücüsü tanımlamış. Bunu internette 'ASM 1042 kext' olarak aratıp gerekli kexti bulunur.
DPCI.png

O program ile sürücü modellerini görüp ona uygun kextleri multibeast, vietanam tools vs gibi yükleyiciler ile yada internetten buluyorsun. Örnek olarak aşağıdaki resimde DPCIManager USB sürücüsü tanımlamış. Bunu internette 'ASM 1042 kext' olarak aratıp gerekli kexti bulunur.
Eki Görüntüle 78111
Çok teşekkürler :)

Eki Görüntüle 78111
qualcomm atheros qca9565 / ar9565
Wifi driver i bu ama buna uygun kext bulamiyorum.uyumlu degil sanirim :/

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı