Asus X550VX vs Abra A5 v.1.1.3

Kralsaday

Megapat
Daha fazla  
Merhaba hayırlı işler. Benim sizden ricam, iki laptop arasında kaldım. Asus X550VX mi yoksa Monster Abra A5 v.1.1.3 mü oyun için daha iyi acaba? Asus'da GTX950M 4 GB ekran kartı var. Monster'da ise GTX860M 2 GB ekran kartı var. Sizin ekran kartıyla ilgili konunuzu okudum ve GTX860M'in GTX950M'den daha iyi olduğunu yazmışsınız. YouTube'daki videolarda ise GTX950M'in özellikle GTA 5'de daha performanslı çalıştığını görüyoruz. Acaba yardımcı olur musunuz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
tabi kaçırmazsak ve bütçe olarak asus 2400 son diyor monster da 2000 e düşürmüş
Evet biliyorum bu zamanda en az 12 gb hatta 16 gb ram lazım oyunların bazılarında özellikle 2017 den itibaren 8 gb ram tıkanmaya başladı ve en az 4 gb lı ekran kartı lazım değil mi?
Mesajım diğer sayfaya 2. sayfaya taşındı bu sayfada yer bitti diye mi yoksa direk aşağıdaki yere yazdığımdan mı bilmiyorum. Mesajımı okudunuz değil mi?
Bir de son olarak size göre hangi laptopta gta 5 yüksek ayarlarda daha fazla fps de oynatır ?
internette monsterın yazdığım modeline ait video bulamadım ama asusun bu modelinin videosu var ve gta 5 te bayağı iyi. Diğerindeki kart daha güçlü deniyor ama anlayamadım neden sonuç böyle o zaman ?
Cevabı olan yok mu son yazdığımdan ?

Kralsaday

Decipat
Katılım14 Ekim 2014Mesajlar7Beğeni0
clear.png
clear.png

Dün 22:53

Evet biliyorum bu zamanda en az 12 gb hatta 16 gb ram lazım oyunların bazılarında özellikle 2017 den itibaren 8 gb ram tıkanmaya başladı ve en az 4 gb lı ekran kartı lazım değil mi?
Mesajım diğer sayfaya 2. sayfaya taşındı bu sayfada yer bitti diye mi yoksa direk aşağıdaki yere yazdığımdan mı bilmiyorum. Mesajımı okudunuz değil mi?
Bir de son olarak size göre hangi laptopta gta 5 yüksek ayarlarda daha fazla fps de oynatır ?
internette monsterın yazdığım modeline ait video bulamadım ama asusun bu modelinin videosu var ve gta 5 te bayağı iyi. Diğerindeki kart daha güçlü deniyor ama anlayamadım neden sonuç böyle o zaman ?
Cevabı olan yok mu son yazdığımdan

Son düzenleme:

Kralsaday

Decipat

Katılım14 Ekim 2014Mesajlar7Beğeni0
clear.png
clear.png

Dün 22:53

Cevabı olan yok mu son yazdığımdan
Asus x550vx kullanıyorum cihaz high 900p çözünürlükte 60 fps veriyor GTA V te. İşlemci çok iyi ama ısınır söyliyim. Sakın o monsterı alma ilk seri monster olduğu için en az 3 yıllıktır. Asus x550vx daha güncel.

Teşekkür ederim arkadaşlar ama ikisi de olmadı monsterı olan kişi tanıdığına satma tercihini kullanacağını söyledi 1900 tlye indirmiştik. Asus olan da en son 2250 de anlaşmıştık fakat o da elimdeki laptopu satmamı beklemeden habersiz bir şekilde o da arkadaşına 2400 e satmış ben geçen gün laptopumu anca satabildim ve her iki makineden daha iyisini buldum 2400 e hatta letgodan evi bana yakın olan birisini buldum exper xcellerator q5v-g08 özellikleri bayağı güzel işlemcisi biraz zayıf kalsada ekran kartı gtx 960m 4 vram ve 16 gb ramle üstünlük sağlıyor fikirime katılıyor musunuz ? Sizin değerli fikirlerinizi bilmek isterim özelliklerini aşağıya tam olarak yazacağım yarın kısmetse alışverişi tamamlayacağız
İ7 4720hq 16 gb ddr3 1600 mhz. Gtx 960m 4 gb 1 tb hdd

Teşekkür ederim arkadaşlar ama ikisi de olmadı monsterı olan kişi tanıdığına satma tercihini kullanacağını söyledi 1900 tlye indirmiştik. Asus olan da en son 2250 de anlaşmıştık fakat o da elimdeki laptopu satmamı beklemeden habersiz bir şekilde o da arkadaşına 2400 e satmış ben geçen gün laptopumu anca satabildim ve her iki makineden daha iyisini buldum 2400 e hatta letgodan evi bana yakın olan birisini buldum exper xcellerator q5v-g08 özellikleri bayağı güzel işlemcisi biraz zayıf kalsada ekran kartı gtx 960m 4 vram ve 16 gb ramle üstünlük sağlıyor fikirime katılıyor musunuz ? Sizin değerli fikirlerinizi bilmek isterim özelliklerini aşağıya tam olarak yazacağım yarın kısmetse alışverişi tamamlayacağız
İ7 4720hq 16 gb ddr3 1600 mhz. Gtx 960m 4 gb 1 tb hdd
Ddr3 laptop fakat olsun. Lütfen bilgisayarı test ederken işlemciyi yük altında ısı testi yapın.

Merhaba arkadaşlar. Ddr3 lü mü laptop olsun dedim dostum ? Exper olan laptopu aldık bundan bir hafta önce o kadar fikirleriniz sorduk ama kimseden ses çıkmadı ben onu aldım almasına da arkadaşın evinde yarım saat kadar açtık denedik makine de açık kaldı bir kere olsun anormal durum olmadı sonra kendi laptopumu satınca direk onun evine gittim bu kez almak için tekrar denedik açtık baktık gene normal aldım eve götürdüm çalıştırdım ve ilk yarım saat içinde reset atmaya başladı ve neredeyse hiç durmadı arkadaşa durumu bildirdim meğerse daha önce ekran kartı mı ne değişmiş arıza nedeniyle makine de kardeşinin olduğu için görüştüğüm arkadaşın haberi yokmuş neyse aldı makineyi ve değişim yapan servise gönderdi orda bakacaklar ve problemi çözmeye çalışacaklar ben her ihtimale karşı başka laptop bakıyorum var mı bu özelliklerde tavsiye yapacağınız model marka bekliyorum cevabınızı

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı