ASUS X550VX yavaş açılma sorunu

Juni0r

Megapat
Yer
Konya
Daha fazla  
Meslek
İnşaat Mühendisi
Bilgisayarıma Windows 10 1803 UEFI temiz kurulumunu yaptım. Son BIOS zamanı 9.9 saniye olarak gözüküyor. Bilgisayarın açılması 45 saniyeyi buluyor. Yeni kurulmuş bir işletim sistemi için bu değerler kötü değil mi?

Sistem özellikleri:
[emoji666]İşlemci: i7 6700HQ
[emoji666]Ekran Kartı: Nvidia GTX 950M
[emoji666]RAM: 12GB (4+8)
[emoji666]HDD: HGST HTS721010A9E630

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazda sabit disk var. SSD'ye geçerseniz hem cihaz hızlanır hem de 10 saniye gibi kısa bir sürede açılır.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Ben de SSD'ye geçmeyi düşünüyorum ancak bilgisayarımın garantisi devam ediyor. Basit bir montaj işlemine de 70TL para vermek istemiyorum. Yaklaşık 5 ay içerisinde garantisi bitecek. Sistemimde bir sıkıntı olabilir mi diye bu konuyu sizlerle paylaşmak istedim. Arkadaşımla aynı bilgisayarı almıştık. Arkadaşımın bilgisayarı 15 saniyede açılırken benim bilgisayarımın 40 saniyede açılması garip geldi. Bütün donanım özellikleri yukarıda belirttiğim gibi tek farkı RAM 16GB (8+8).

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı