Asus z97-P G3258 Cpu Mac OS kurulumu

ben pc yi her açtığımda bu boot ekranı üzerinden mi başlatıcam.boot ekranını kaldırmanın yolu varmıdır. birde alc891 ses kartı ve gtx750ti için ne yapmalyım. şuanda bi bu ikisi kaldı. bunlarıda yapablirsem kurulum işlemi bitecek

Config.plist dosyanı Clover Configrator ile aç. Boot seçeneklerinde Fast işaretle. Kaydet çık. Bu işlemden sonra direk olarak Mac sistem başlayacak. Eğer Windows açmak istersen sistemi açtıktan sonra klavyede bir tuşa basılı tut. Bu şekilde Clover Boot Menü ekranına gelir ve buradan seçimini yaparsın.
Ses için Multibeast içinden Voodoo HDA son sürümünü kur.
GTX için şu mesajımı takip et. #23

Not: Linkteki mesajda NVIDIA kext'leri silinip tekrar yerine konuluyor . Sen bu adımı geç. Direk olarak Driver kurulumdan sonrasını uygula.

Fast i seçip kaydettim. Sonra multibeast ile voodoo yu kurunca yeniden başladı pc. Şimdi boot menüsüne yine giriyor MacOS u seçince apple logosu çıkıyor yarıda kalıyor. Boot menüsünde kod girmek için space e basıncada ikinci resim de olan çıkıyor

Dosya Ekleri

• image.jpeg
    image.jpeg
    313,1 KB · Görüntüleme: 180
Option falan hiç bişi yok usb takılı değil pc yi normal açıyorum karşıma çıkan sayfada bi boot MacOS var solda bide recover var sağda başka hiçbişi yok. Bende kod girerim umuduyla space basınca o resim çıkıyo

Hayır adım kadar eminin hiç bir ikon yok. Gerçi bi anlamıda yok şimdi. Çünkü tekrar format atıp sıfırdan kurmaya başladım. Ama tecrübe edindim artık daha hızlı o gelirim son geldiğim kısma. Peki sence sorun voodoo yu multibeast ile kurduğumdan olabilir mi. Çünkü kurulum tamamlandığı anda kodlar döküldü ekrana ve reset attı. Ben ekran kartınıda çözüp öyle resetlemeyi düşünüyordum

Aynı şey ikinci sefer yine oldu. Multibeast ile woodooyu kurduğum zaman kurulum bitmeden kodlar çıkıp reset atıyor başladığındada swap subsystem is on yazısında kalıyor

yAzılar aşağı doğru kayıp resetliyorsa sistem kernel panic yiyor demek ki. Voodoo'nun eski sürümleri ile dene. Her kernel panic yediğinde sistem kurma. Sistemi USB ile boot etmeyi dene önce. Olmaz ise Paragon HFS+ for Windows® - Full Features bunu indir. Windows üzerinden HDD / System / Library / Extensions içinden VoodooHDA kext sil yeterli.

Söylediğin gibi usb den bıot edince açıldı. Ekran kartı için dediğin ayarları clover configrator ile açıp tikleri seçip kaldırdım kaydettim kapatırken reset attım resimdeki hatada kaldı.

Dosya Ekleri

• image.jpeg
    image.jpeg
    275,8 KB · Görüntüleme: 183
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı