Asus Zenfone 2 11 GB alandan 3 GB yer kalması sorunu

kozmozuya

Kilopat
Katılım
2 Ekim 2016
Mesajlar
23
Evet arkadaşlar sorunum tam olarak şu ; Telefonun kendi hafızası 16 GB olarak geliyor ve bir kısmını kendisi kullanıyor, bunu biliyorum. Bu telefon da sistem olarak 4-5 GB arası kullanıyor. Ancak geriye bana kalan 11 GB'lık alanda bana sadece 3 GB gibi bir alan kalıyor ve telefon hafızasında o kadar araştırmama rağmen bu kadar yer kaplayacak bir şey bulamadım. Zaten büyük dosyaları (video vb.) indirdiğim gibi hafıza kartına taşıyorum. Oynadığım bir kaç tane oyun var onlar da data klasörüne toplasanız en fazla 1.5-2 GB kaplar. DCIM'deki thumbs klasörünü falan sildim, başka dosya yöneticileri denedim hatta format bile attım ama sorunu çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Screenshot_2016-12-11-09-23-39.jpg Screenshot_2016-12-11-09-23-44.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ne zaman aldınız bilmiyorum ama, bu devir de 16 GB problem yaratır. Çözüm önerilerime gelirsek, uygulamalar cache tutabilir, onları temizleyebilirsiniz. Medyalarınızı OTG Flash ile kopyalayabilirsiniz. Asus' un çöp uygulamalarını silebilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı