Asus ZenFone 2 16GB Isınma Sorunu

Teleservice yapıyor onarımı. Garanti'de kaşe olmadığı için değişim yapmamışlar. Onarımda değişen parçalar:
  • Anakart
  • Ses tuşu
  • Ekran açma-kapama tuşu
  • Ekran
  • Yan çerçeve
  • Şarj soketi
  • Ekranın altındaki Zen daireleriyle oluşan plaka
Şuan tek sorunum ses tuşunun hala ses çıkarması. Diğer bütün sorunlar düzelmiş. Garanti belgesine Vatan Bilgisayar'dan kaşe bastırdım. Değişim isteyebilirim telefona ilerleyen zamanlarda.

NOT: Şanssız olduğum doğrudur.
 
Merhaba abilerim, kardeşlerim. Bende de Asus Zenfone 2 var. Dün aldım. Fakat çok ısınıyor sanırım. Asphalt 8 orta ayarlarda oynadım ve İnto the Dead oynadım ve 5-7 dakika süresince oynadım ve 52 dereceyi gördüm. Yüksek ayarlara alıp 2 yarış yaptığımda ise 57 dereceydi. Bu dereceler Cpu' nun fakat yüksek ayarlarda oynadığımda batarya 43.5 dereceydi. Normal midir sizce ? Yoksa geri götürüp servise mi verelim ? Bu arada 32 gb' lık modeli.
 
Dün belki düzelir diye güncelleme yaptım fakat güncelleme yaptıktan sonra A1 CPU TOOL' a baktıktan sonra 65 derece gördüm. Telefonun üst kısmı oyun oynarken cayır cayır yanıyor. Muhtemelen ya değiştireceğim ya da başka telefon alacağım.
 
Reeder P10S' i düşündüm fakat ısınır mı bilmiyorum. Birde Vatan direk değiştiriyor mu telefonu geri verdiğimizde ? Hatta konusunu da açtım.
 
20 gün felan sürmüyor ben 2 3 kez gönderdim bi gönderdiğimde 2 gün gidiş 2 gün tamir 2 gün geliş sürmüştü asus servisine kesinlikle güvenebilirsiniz pazartesi günü verirseniz 1 hafta sonra ki pazartesiye kesin gelir
 
Yanlış anladınız muhtemelen bu ısınma sorunu bütün Asus Zenfone 2 cihazlarında var. Benim demek istediğim başka bir cihazla değiştiriliyor mu ? Alacağım telefon daha üst fiyatsa parasını veririm.

Hem servise versem ısınma sorunun halledebilirler mi ? Belki de sıkıntı yok bu cihazın normali böyle de diyebilirler.
 
Isınmayı her telefon yapar ve değerler normal sadece biraz fazla hissettiriyor ben 1 yıldır zenfone 2 kullanıyorum ve önceki kullandığım telefonlarımın hepsi 1 yıl kadar sonra yavaşlamaya başlamıştı ama zenfone 2 de hiç yavaşlama olmadı.
Isınmasına gelecek olursak şarjdayken kullanılırsa çok ısınıyor ama normal kullanımda çok ısındığını farketmedim ben
 
Asphalt 8 orta ve yüksek ayarlarda oynadım. İkisinde de telefonun üst tarafı cayır cayırdı resmen. Güncelleme attıktan sonra baktım gene cayır cayırdı ve 65 dereceydi. Peki götürüp telefonu versem sizce başka telefonla veya aynısıyla değiştirebilir miyim ?

Yani açıkçası beni rahatsız etti. Biraz da takıntılı bir insanımdır. Yani bir türlü rahatlayamadım.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı