Asus zenfone 2 vs LG G3?

arda gölge

Hectopat
Katılım
17 Nisan 2015
Mesajlar
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle merhaba arkadaşlar, 1 ay içerisinde yeni bir telefon alacağım. Bütçem maks 1300. Bu fiyat segmentinde 2 telefon öne çıkıyor biri lg g3 diğeri asus zenfone 2. Fakat 2'si arasında çok kararsız kaldım. Bana yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. Görüşlerinizi bekliyorum. Kişisel görüşlerim : Lg g3'ün performansı biraz geride kalıyor ama zenfone 2 de çok kaba ve çok hantal. Kamerada lg üstün net bir şekilde. Ön kameranın bana bir faydası yok o yüzden arka kameraya bakıyorum. Lg tek elle kullanılırken asus da imkansız gibi bir şey. Çok kararsızım yardım edin :)
 
Ben her ikisinide kullandım ve suan elimdeki asus z2. Asusun kamerası hiç tatmin edici değil.Zenfonun tasarımından nefret ettim.Masaya koyuyosun sallanıyor fln.Tek eli unut zaten.Ama zenfone daha güncel ve güçlü.Bence ikisinide alma
 
Ben samsung ve iphone kullanıcıyım ama o fiyat aralığına meizu marka güzel telefonlar var inceleyebilirsin. Ama tercihini samsung A serisinden yapsan daha iyi olabilir. Telefon işi çok sıkıntılı :)
 
Her ikisininde şu an ki oyunlar içinde oynatamayacağı oyun yok. Ben LG G3 kullanıcısı olarak G3 öneririm. Çünkü elde görünüşü gerçekten şık, kamerası gerçekten iyi, 2k ekran, vs. Arkadaşım da Zenfone 2 var. Telefon gerçekten dış görünüş olarak pek iyi değil. Oyun açısından iyi olduğunu kabul ederim ama tahminimce çok oyun meraklısı değilsin bu yüzden G3 öneririm. Ya da biraz daha ekleme yapıp G4' ü deneyebilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı