Çözüldü ASUS ZenFone 3 Android 8.0 yükseltme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

253311

Hectopat
Öncelikle herkese iyi forumlar. Elimde ASUS marka ZenFone 3 (ZE552FL) model telefon mevcut. Daha önce telefona sistem güncellemesi olarak Android 8.0 gelmişti. Ancak ben yüklemedim ve üzerinden çok uzun zaman geçti. Halihazırda kullanmış olduğum Android 7.0'dan 8.0'a geçiş konusunda bana yardımcı olabilecek var mı? Sistem güncellemesi arattığımda artık çıkmıyor.
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
RAR'ın içinde bir RAR daha varsa çıkarmanız lazım.

Hocam olayı çözdüm, oradaki güncellemelerden telefona uygun kodluyu bulmak gerekiyor. Ayrıca en bastan sırası ile güncellemeleri yüklemek gerekiyor, direk son güncelleme dosyasını kabul etmiyor. Telefon kodu dediğim de ww, jp, cn gibi hakkında kısmında belirtilen kodlar. İhtiyacı olan arkadaşlara da yardımı olur umarım.
RAR'ın içinde bir RAR daha varsa çıkarmanız lazım.

Hocam olayı çözdüm, oradaki güncellemelerden telefona uygun kodluyu bulmak gerekiyor. Ayrıca en bastan sırası ile güncellemeleri yüklemek gerekiyor, direk son güncelleme dosyasını kabul etmiyor. Telefon kodu dediğim de ww, jp, cn gibi hakkında kısmında belirtilen kodlar. İhtiyacı olan arkadaşlara da yardımı olur umarım.

Çözüm

Çözdüğünüze sevindim.
Sizin yazılım sekizden önceki son yazılım değilmiş demek ki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı