Asus

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Asus kendi reklamını yapsa bu kadar güzel anlatamazdı. Kısa ve öz, güzel tanıtım olmuş.

Monitör olarak hep Asus kullandım ve kullanmaya devam ediyorum, güvenilir firma.

Vatan Bilgisayar'ın göz bebeğidir:) Vazgeçilmezidir:) Almazsanız size küserler valla🤣
En son Mosfet soğutması iyi bir model alacağım dediğimde bana tırnak kadar mosfet soğutması olan TUF Plus anakartı savunmuşlardı. Diğer seçtiğim karttaki soğutma kafam kadar ama, görmemek imkansız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaliteli ürünleri olduğu kadar kalitesiz ürünlerinde var benim gördüğüm. Bir ara kullandığım Asus dizüstü bilgisayar hiç hoş bir deneyim değildi sadece dış fırçalanmış yüzeyi hoşuma gidiyordu. Onun dışında kötü bir deneyimdi. Uzun aradan sonra adaptör almıştım o da ayni şekilde lanet ettirmişti. Benim şansızlığım sanırsam.

Son düzenleme:
Garanti konusunda içimin rahat olduğu nadir firmalardan (Telefon). Garanti süresi dolsa bile , 2 kere müşteri memnuniyeti için ücretsiz tamir ettiler .

Asus, Garanti ve teknik servis süreci rezalet. Hiç bir zaman sonuç alamıyorsunuz ve ekstra bozulmalara bile sebep olabiliyor teknik servis bozup gönderilen ürünler çok. Laptop kalitesi kalmadı, maliyeti düşürmek için ellerinden geleni yaptılar fakat bu fiyatlara indirim yerine zam olarak yansıdı ve daha düşük kalitede ürünlere daha çok para vermeye başladık. Gereğinden ve hak ettiğinden fazla para alıyor bu yüzden de gözümde bitmiştir. Bir de reklam konusu açılıyor, üzücü. Her şey reklam değil bunu anlayın artık...

Asus, Garanti ve teknik servis süreci rezalet. Hiç bir zaman sonuç alamıyorsunuz ve ekstra bozulmalara bile sebep olabiliyor teknik servis bozup gönderilen ürünler çok. Laptop kalitesi kalmadı, maliyeti düşürmek için ellerinden geleni yaptılar fakat bu fiyatlara indirim yerine zam olarak yansıdı ve daha düşük kalitede ürünlere daha çok para vermeye başladık. Gereğinden ve hak ettiğinden fazla para alıyor bu yüzden de gözümde bitmiştir. Bir de reklam konusu açılıyor, üzücü. Her şey reklam değil bunu anlayın artık...
Garanti hizmetini veren firma bence bu konuda çok belirleyici . OUNO adlı teknik servise telefonumu yolladığım da adaptörün soketinde arıza olduğunu ve kulaklığın sol tarafının çalışmadığını belirttim ancak hiç biri düzeltilmeyip , alakasız bir şekilde sağlam olan telefonun kulaklık soketi değiştirildi. Ayrıca 3 hafta ya yakın parça tedariği için bekledim . Ancak SMS adlı firmaya yolladığım da 1 hafta içinde halledip yolladılar .

Garanti hizmetini veren firma bence bu konuda çok belirleyici . OUNO adlı teknik servise telefonumu yolladığım da adaptörün soketinde arıza olduğunu ve kulaklığın sol tarafının çalışmadığını belirttim ancak hiç biri düzeltilmeyip , alakasız bir şekilde sağlam olan telefonun kulaklık soketi değiştirildi. Ayrıca 3 hafta ya yakın parça tedariği için bekledim . Ancak SMS adlı firmaya yolladığım da 1 hafta içinde halledip yolladılar .
Sonuç olarak asusun suçu oluyor bu. Kendi yetki verdiği bayileri kontrol altında tutmuyor ise hala garanti de çöp bir konumda kalıyor demektir. Bildiğim kadarıyla telefon ile laptop teknik servis prosedürü farklı asusta.

Benim ASUS ekran kartım vardı bozulmuştu, bilgisayarcıya götürmüştüm o zamanlar. Bilgisayarcı da lehim atmış ekran kartına, hem ben bozdum hem de lehim atıldığı halde garanti kabul etti.

En güvendiğim markadır kendileri.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı