Asus

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Asus'un bu zamana kadar monitör ve hazır bilgisayarlarını iş gereği kullandım. Beni tek üzen konusu aldığım bir modemdi. 3 kere değişime gitti 3 ürün de arızalı geldi ve en sonunda para iadesi yaptılar. İyi güzel markadır.

En son Mosfet soğutması iyi bir model alacağım dediğimde bana tırnak kadar mosfet soğutması olan TUF Plus anakartı savunmuşlardı. Diğer seçtiğim karttaki soğutma kafam kadar ama, görmemek imkansız.
Olmaaaaz. Asus alacaksın. Madem Vatan'a geldin o zaman Asus alacaksın:)

Hele ekran kartı... Sevgilimden öyle trip yemedim ben valla:)

Eski bir Vatan Bilgisayar çalışanı olarak şunu söyleyeyim Asus ❤ Vatan Bilgisayar ilişkisi maalesef bilgisiz OEM elemanları yüzünden oluyor. Televizyon reyonundan OEM bölümüne geçip çalışan var :) Vatan Bilgisayar elemanlarına sakın parça ile ilgili bilgi sormayın :)

Eski bir Vatan Bilgisayar çalışanı olarak şunu söyleyeyim Asus ❤ Vatan Bilgisayar ilişkisi maalesef bilgisiz OEM elemanları yüzünden oluyor. Televizyon reyonundan OEM bölümüne geçip çalışan var :) Vatan Bilgisayar elemanlarına sakın parça ile ilgili bilgi sormayın :)
Adam bana Zotac'ın anakartları ne kadar verimsizse ekran kartları da o kadar verimsizdir. Bu yüzden Asus seçmelisiniz dedi yaa🤣

ZOTAC ANAKART MI!!!!

safety-300x225.gif

Marka ya da şirket kötülemek değil amacım ama maalesef Teknosa'dan da telefon almak isterseniz "Vestel verelim hem ucuz hem de bu fiyata..." gibi bir olayla karşılaştım yaklaşık 6-7 defa. 🙂
Artık bazı markaların ürünlerini satarken daha mı yüksek kâr sağlıyorlar anlayabilmiş değilim.

Ve bir de herhangi bir üründe GAMING/GAMER gibi bir kelime varsa o fiyata garanti baz fiyat üzerine %10 minimum koyuyorlar.

Marka ya da şirket kötülemek değil amacım ama maalesef Teknosa'dan da telefon almak isterseniz "Vestel verelim hem ucuz hem de bu fiyata..." gibi bir olayla karşılaştım yaklaşık 6-7 defa. 🙂
Artık bazı markaların ürünlerini satarken daha mı yüksek kâr sağlıyorlar anlayabilmiş değilim.

Ve bir de herhangi bir üründe GAMING/GAMER gibi bir kelime varsa o fiyata garanti baz fiyat üzerine %10 minimum koyuyorlar.

Çalışanlar şirket karlarından ziyade kendi primlerini düşünürler. Vestel o ay prim koymuştur örnek veriyorum sattığın adet başına 10 TL. Döverek satarlar :D

Bu sitedeki moderatörler belki kızacak ama genel olarak bi Asus övme merakı var. İNNO 3D gibi bir firmayı Recep Baltaş'a sorunca direk alınmaz diye başlıyor. Oysa benim daha önce aldığım Asus kart 2 kere bozulmuştu fakat İNNO 3D'yi iki seneye yakındır kullanıyorum, bir kere sorun yaşatmadı bana. Gereksiz bir Asus övücülüğü var moderatörlerde. Birsürü Asus laptoplarda civata problemi yaşanmıştı birkaç sene önce. Olabilir böyle şeyler diye geçiştirmişti moderatörler. Kimbilir aynı sorunları Lenova gibi markalarda görseydik neler derlerdi. Yok ''xxx marka alınmaz, xxx marka çöp'' diye başlarlardı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı