Atatürk neden bazı kesimler tarafından sevilmiyor?

Ne kadar zoruna gidiyor adamın. Yunan galip gelseydi senin baban bile olmazdı belki.
@Copp o kişi keşke Yunanistan galip gelseydi diyen birisiydi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yunanistan galip gelseydi olacak şeyleri insan düşünmek bile istemiyor.
 
Eki Görüntüle 1487516

Böyle bir post atan adamı ciddiye almak etik mi sizce?
Yazık. Bu adam Youtube'de sadece Atatürk'e laf atıyor. Yok Atatürk'ün banka hesabında milyon liralar varmış da bilmem neymiş de. Saçma sapan biri. Umursama. Demokrasiyi öcü zanneden kafa yapısı.
 
Türkiye'de Atatürk'ün coğrafi anlamda sevilmediği bölge çoğunlukla Güneydoğu anadoludur. Bu bölge şeriatçı, yobaz ve özellikle de bölücü zihniyetlere sahip insanlarla dolu olduğundan Türk milletinin lehine olan her şeyden ve maneviyatına ait her değerden nefret edilir. Burada kimse bana boşuna milletyçilik yapmasın, bu tarih boyunca da böyleydi ve hala daha böyle.

Ayrıca son 20 yılda etkisi daha da artan Arap seviciliği de buna etkendir.
 
Babam her zaman madem mülteci istemiyorsunuz neden Atatürk eskiden 300 bin yahudiyi aldıda kimse bir şey demiyor deyip duruyor bu olayı bilmediğim için birşeyde diyemiyorum ama ben atamı çok seviyorum.
 
İnsanlar atalarından öğrendiklerine karşı olanları sevmez. Hz Muhammed de yeni bir din getirdiğinde müşrikler: ''Ne yani atalarımızın geleneklerini ve dinini mi terkedeceğiz?'' dediler. Yine sorunlara çözüm olarak yenilik getiren 2. Mahmut da gavur padişah ilan edildi. Atatürk de yaptıkları yeniliklerden dolayı önceki yaşayanlar gibi bu duruma maruz kalıyor.
 

Geri
Yukarı