Atatürk'ü sevmiyorum, saygı duyuyorum sözü hakkında tartışalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bak ben neyi söylüyorum sen neye geçiyorsun. " Herkes sevmek zorunda" lafını tartışıyorum ben senin. Atatürk'ün ülkeyi kalkındırmaktaki başarısını değil. Bu konuda herkes hemfikirdir herhalde. Türkiye Cumhuriyeti tarihindeki en büyük kalkınma dönemi bu dönemde gerçekleşmiştir zaten.
Uzerinde yasadigin topraklarda bulunan ulkeyi kalkindiran birisini sevmek zorundasin, sevmiyorsan baska bir ulkede yasiyor olman gerek.
 
Öyle diyenler genel de camiler de s*x yaptılar, toprak bile bu adamı kabul etmedi, dinsiz kâfir ve Yunan diyen 5 para etmez insanlar ülke bunlar gibiler yüzünden gelişemiyor.
Bu adamlar hilafet şeriat istedi.
Sanki gelse Kudüs'e gireceğiz.🤣
Bunlar acınacak zihniyetteki insanlar ellerinde var olan şeyleri Allah'ın verdiğini zannediyorlar. Aslında kendi imkanları sayesinde sahip oldukları mallara sahipler.
 
Ben Atatürk'ü seviyorum ama kimseyi de zorla sevdiremezsiniz. Atatürk bile başkalarını kendini sevmesi için zorlamamıştır bence. Kimseyi sevmeyebilirsiniz ama herkese saygı duymalısınız.
 
Kimseyi zorla sevdiremezsiniz. Atatürk bile başkalarını kendini sevmesi için zorlamamıştır bence. Kimseyi sevmeyebilirsiniz ama herkese saygı duymalısınız.

Hayır herkese saygı duymak zorun da değilim.
Betese adlı grubu sevmiyorum ve saygı da duymuyorum.
 
Onun kurmuş olduğu ülkede yaşayacaksanız sevmek de saygı duymak da zorundasınız. Sevmeyenlerin yeri burasıdır;

col-manzarasi-2-1301524537.jpg
 
Olsun.
Onları da sevmiyorum ve saygı duymuyorum.
İnşallah kpop gruplarından hiçbiri ülkeye ayak basmaz.

Bu grupların ülke de ki fan kitlesi çok büyük ve bu da para demek yani mutlaka bir gün ülkeye gelirler ama ne zaman bilmiyorum.
 
Uzerinde yasadigin topraklarda bulunan ulkeyi kalkindiran birisini sevmek zorundasin, sevmiyorsan baska bir ulkede yasiyor olman gerek.
Hahaha, güzel düşünce şekli. Ben 30'larda Almanya'da yaşayan bir yahudiyim. Hitler denen bir adam çıkıyor ve ülkeyi kalkındırmayı bırak şaha kaldırıyor. Ben de adama tapıyorum. Sonra gelip tüm sülalemi ağlatıyor :D Olay bu mu yani? Daha yakına gelelim haydi. Trump. En iyisi olmasa da pandemiye kadar ekonomik olarak iyi bir yol kat etmişti. Sor bakalım, kaç kişi Trump'u seviyor? 2013 yıllarında Türkiye ekonomisini çöplükten çıkarıp gayet iyileştiren Erdoğan, yine herkes tarafından sevilmek mi zorunda?

Tek kızdığım nokta, Atatürk Atatürk diye ortalıkta gezip sorsan daha Atatürk ilkelerini sayamayacak adamların burada Atatürk her şeyi yaptı Atatürk olmasa şöyleydik böyleydik demesi. Ya kardeşim evet öyleydik ama sadece Atatürk sayesinde değil. Kurtuluş Savaşı'na katılan dedenden tut, Atatürk'ün yanında olan komutanlara, Tekalifi Milliye emirlerinde malının %40'ını devlete bağışlayan Anadolu halkına kadar herkesin hakkı var burada. Ama maalesef bizim milletimiz tarihi tek bir kişiye bağlayarak öğrenmeyi sevdiğinden seviyeli bir tartışma ortamı oluşmuyor. 2 gün sonra bu mesajlarımı görüp beni arap sevicisi ilan edenler de çıkabilir mesela. Burası böyle :d Burada sizin suçunuz pek yok yaşı küçük arkadaşlar. Tarih ders kitaplarını hazırlayanlar maalesef böyle..
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı