Ateistlere sormak istediğiniz sorular var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
3
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ateistlerin toplumda yanlış anlaşılmasını bir nebze de olsa azaltabilmek, sizlere bir ateist olarak en objektif bilgileri vermek amacı ile bu konuyu açtım. Technopat Sosyal Kuralları'nı okudum ve bu konuyu açmamda bir sakınca olmadığı kanısına vardım. Eğer ki bu konuyu burada açmam yasak/sakıncalı ise lütfen konu kapatılsın ama bana ceza verilmesin. Evet arkadaşlar her türlü sorunuzu cevaplamaya hazırım. :dikkatli:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ölünce ne olacağına inaniyorsun?
Aslında ölünce çok şey olacak ama içinde 'biz' olmayacağız. Düşünmemizi, hissetmemizi,algılamamızı, görmemizi sağlayan organ beynimizdir. Beynimiz işlevlerini durdurunca hiç bir şey hissetmeyeceğiz. Doğmadan önce milyarlarca, milyarlarca yıl ölüydüm ve bundan ufacık bir rahatsızlık bile duymadım :)

Neden ateistsin? :)
Aslında ateist olmamın en büyük nedeni içimdeki araştırmacı, sorgulamacı yapım. Aşşağı yukarı sizlerin yaşındayken (15-16 yaşlarında) Kur-an'ı okumaya başladım. Hatta gördüğüm çelişkileri not aldığım çok güzel bir defterim vardı hala saklarım o defterimi. Her neyse okudum okudum ve tüm dinler ve dini kitaplar gibi Kur-an'ın da insan ürünü olduğunu gördüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı