Athlon x4 840 R7 265 oyun performansı

Merhaba arkadaşlar, bugün başlıktada yazdığım sistemin oyun performanslarını resimlerle göstermek istiyorum. Merak eden arkadaşlara yardımcı olucağını düşünüyorum

NOT: Zamanla güncellenecektir. Oyunlar 1080P Ultra ayarlarda test edilmiştir. Oyunlar Steam üzerinden devamlı güncellenmektedir.

SİSTEM:
  • Amd athlon x4 840
  • Sapphire R7 265 2GB
  • Kingston 8GB 1333 Mhz Ram
  • 500GB Seagate Harddisk
  • MSI A68HM-E33 Anakart
  • Xigmatek X-Calibre 500w Güç kaynağı

H1Z1:

Counter Strike: Global Offensive

Kusura bakmayın bilerek çatışmanın ortasında resim almak istedim o sırada da flash patlamıştı

Oyunları indirdikten sonra tekrardan testleri paylaşıcam Şu anlık 2 oyun koyabiliyorum.

Battlefield 3 ve GTA V testleri gelirse güzel olur, bir yakınım için aynı sistemi alacağım.
Önceden yaptığım test vardı ama oyunu kaldırdığım için resimleride kaldırdım. Battlefield 3 de 50-60 fps yüksek ayarlarda alıyorum.
30 dakika içinde Gta 5 yayınlarım.

Önceden yaptığım test vardı ama oyunu kaldırdığım için resimleride kaldırdım. Battlefield 3 de 50-60 fps yüksek ayarlarda alıyorum.
30 dakika içinde Gta 5 yayınlarım.
Maalesef Gta 5 açılmıyor. Sebebini bende halen anlamadım ama başka oyunları teste ekliyeceğim.

Sağolun, bekliyorum

Gtx 750 ti ekran kartı ile cs go'da kaç fps fark olur?İşlemcimiz falan aynı sadece ekran kartı değişik.Ayrıca 1366x768 çözünürlükte oynayacağım.

Gtx 750 ti ekran kartı ile cs go'da kaç fps fark olur?İşlemcimiz falan aynı sadece ekran kartı değişik.Ayrıca 1366x768 çözünürlükte oynayacağım.
Çok bir fark olmayacaktır. Ben 90-100 fps alıyorum. Sizde en az benim kadar alabilirsiniz.

Crimson ile ortalama bazına alırsak 50 fps aldığım oyunda artık 57-58 fps alıyorum bence iyi bir sonuç
Ay başından sonra Roma 2 testi yüklemeyi düşünüyorum. Malum AKK

Dosya Ekleri

• yeni 2.jpg
    404,5 KB · Görüntüleme: 506
Hocam ben x4 860k+r7 370 kombinasyonu yapmak istiyorum. Sizin aldığınız performansı alır mıyım 1600x900 çözünürlükte?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…