Athlon x4 840 R7 265 oyun performansı

Merhaba arkadaşlar, bugün başlıktada yazdığım sistemin oyun performanslarını resimlerle göstermek istiyorum. Merak eden arkadaşlara yardımcı olucağını düşünüyorum :)

NOT: Zamanla güncellenecektir. Oyunlar 1080P Ultra ayarlarda test edilmiştir. Oyunlar Steam üzerinden devamlı güncellenmektedir.

SİSTEM:
  • Amd athlon x4 840
  • Sapphire R7 265 2GB
  • Kingston 8GB 1333 Mhz Ram
  • 500GB Seagate Harddisk
  • MSI A68HM-E33 Anakart
  • Xigmatek X-Calibre 500w Güç kaynağı

H1Z1:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Counter Strike: Global Offensive

CS 1.jpg

CS 2.jpg

Kusura bakmayın bilerek çatışmanın ortasında resim almak istedim o sırada da flash patlamıştı :D

CS 3.jpg

Oyunları indirdikten sonra tekrardan testleri paylaşıcam :) Şu anlık 2 oyun koyabiliyorum.

Battlefield 3 ve GTA V testleri gelirse güzel olur, bir yakınım için aynı sistemi alacağım.
Önceden yaptığım test vardı ama oyunu kaldırdığım için resimleride kaldırdım. Battlefield 3 de 50-60 fps yüksek ayarlarda alıyorum.
30 dakika içinde Gta 5 yayınlarım.

Önceden yaptığım test vardı ama oyunu kaldırdığım için resimleride kaldırdım. Battlefield 3 de 50-60 fps yüksek ayarlarda alıyorum.
Maalesef Gta 5 açılmıyor. Sebebini bende halen anlamadım ama başka oyunları teste ekliyeceğim.

Maalesef Gta 5 açılmıyor. Sebebini bende halen anlamadım ama başka oyunları teste ekliyeceğim.
Sağolun, bekliyorum :)

Merhaba arkadaşlar, bugün başlıktada yazdığım sistemin oyun performanslarını resimlerle göstermek istiyorum. Merak eden arkadaşlara yardımcı olucağını düşünüyorum :)

NOT: Zamanla güncellenecektir. Oyunlar 1080P Ultra ayarlarda test edilmiştir. Oyunlar Steam üzerinden devamlı güncellenmektedir.

SİSTEM:
  • Amd athlon x4 840
  • Sapphire R7 265 2GB
  • 500GB Seagate Harddisk
  • MSI A68HM-E33 Anakart

H1Z1:

Eki Görüntüle 135411

Eki Görüntüle 135412

Eki Görüntüle 135414

Eki Görüntüle 135415

Eki Görüntüle 135416

Kusura bakmayın bilerek çatışmanın ortasında resim almak istedim o sırada da flash patlamıştı :D

Eki Görüntüle 135419

Oyunları indirdikten sonra tekrardan testleri paylaşıcam :) Şu anlık 2 oyun koyabiliyorum.

World Of Tanks :

wot 1.jpg

wot 2.jpg

wot 3.jpg

Arkadaşlar Gta 5 testi koymayı planlıyordum fakat açılırken hata aldığım için şuan resim koyamıyorum. Daha sonra tekrardan deneyip testi yapmayı düşünüyorum.

SİSTEM:
  • Amd athlon x4 840
  • Sapphire R7 265 2GB
  • 500GB Seagate Harddisk
  • MSI A68HM-E33 Anakart

H1Z1:

Eki Görüntüle 135411

Eki Görüntüle 135412

Eki Görüntüle 135414

Eki Görüntüle 135415

Eki Görüntüle 135416

Eki Görüntüle 135419

H1Z1'in son fotoğrafında anlık FPS düşüşü olmuş :D Sistemi daha da zorlayacak oyunların testlerini bekliyorum. Crimson yazılımı sisteminin performansını arttırdı mı? Arttırdıysa ne kadar arttırdı?
Crimson ile ortalama bazına alırsak 50 fps aldığım oyunda artık 57-58 fps alıyorum bence iyi bir sonuç :)
Ay başından sonra Roma 2 testi yüklemeyi düşünüyorum. Malum AKK :)

SİSTEM:
  • Amd athlon x4 840
  • Sapphire R7 265 2GB
  • 500GB Seagate Harddisk
  • MSI A68HM-E33 Anakart

H1Z1:

Eki Görüntüle 135411

Eki Görüntüle 135412

Eki Görüntüle 135414

Eki Görüntüle 135415

Eki Görüntüle 135416

Eki Görüntüle 135419

Total War: Roma 2

yeni 6.jpg

yeni 7.jpg

yeni 5.jpg

yeni 4.jpg

yeni 3.jpg

yeni 1.jpg

Dosya Ekleri

• yeni 2.jpg
    yeni 2.jpg
    404,5 KB · Görüntüleme: 506
Hocam ben x4 860k+r7 370 kombinasyonu yapmak istiyorum. Sizin aldığınız performansı alır mıyım 1600x900 çözünürlükte?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı