ATK Blazing Sky F1 Pro Max mı yoksa Scyrox V8 mi?

Sky F1 almayı düşünüyordum. Bu konuyu görünce huzursuz oldum. ATK tavsiye etmeyen arkadaşlar sebebini de söyleyebilir mi?

Scyrox v8 içinden 8K Dongle çıkıyor mu?

Sky F1 almayı düşünüyordum. Bu konuyu görünce huzursuz oldum. ATK tavsiye etmeyen arkadaşlar sebebini de söyleyebilir mi?

Scyrox v8 içinden 8K Dongle çıkıyor mu?

Ülkemizde maalesef amazon hariç neredeyse bütün firmalar aynı tavırda iş yapıyor. Müşteri memnuniyeti adına yaptıkları hiçbir şey yok. Aksine daha çok nasıl sinir bozabiliriz diye AR-GE yaptıklarını düşünüyorum.

Satıcı firmadan daha önce alışverişim oldu ama olumsuz bir durum yaşamadım. Bir kaç arkadaşım da aynı şekilde.

Ürün ile ilgili Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurabilirsiniz.

Firmadan bağımsız olarak mouse markası ile ilgili olumsuz bir yorum ilk kez sizde gördüm bu arada. Herkes övmüş. Aksine Scyrox V8'in skateslerini kimse beğenmemiş. Sonuç olarak hala kararsızım. İki modelden de soğumuş durumdayım.

Ülkemizde maalesef amazon hariç neredeyse bütün firmalar aynı tavırda iş yapıyor. Müşteri memnuniyeti adına yaptıkları hiçbir şey yok. Aksine daha çok nasıl sinir bozabiliriz diye AR-GE yaptıklarını düşünüyorum.

Satıcı firmadan daha önce alışverişim oldu ama olumsuz bir durum yaşamadım. Bir kaç arkadaşım da aynı şekilde.

Ürün ile ilgili Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurabilirsiniz.

Firmadan bağımsız olarak mouse markası ile ilgili olumsuz bir yorum ilk kez sizde gördüm bu arada. Herkes övmüş. Aksine Scyrox V8'in skateslerini kimse beğenmemiş. Sonuç olarak hala kararsızım. İki modelden de soğumuş durumdayım.
Hocam forumda başka bi hocamın tavsiyesi üzerine waizowl ogm v2 pro sipariş ettim, ATK F1 EXTREME almıştım, onu iade edip sipariş ettim. Kendisinin kullandığı bi markaymış.
Ayrıca reddit te yabancı yorumlarada baktım, waizowl için genelllikle derecelendirmeleri iyi, beğeniyolar. Bi seçenek olarak düşünün.
ATK yı reddit te de baya eleştiriyolar bu arada ek bilgi olarak.
Roccat marka mouse ları çok öneriyolar. Ama heryerde yok. Araştırmak lazım

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı