ATK RS6 alınır mı?

Sanmıyorum, yaklaşık 0.5GHz'lik bir mcusu var RS6'nın. Yazılımsal olarak evet Air75 he daha iyidir fakat donanımsal olarak RS6 daha iyi. Düz RS6, yani jade Pro olan versiyonda biraz wobble var, miss input yapabiliyor.

Örnek olarak 80He'de kullanılan mcu 160MHz, Nuphy'lerde de bu civarlardadır muhtemelen. Arada azımsanmayacak bir fark var.

Peki hocam RS6 almalı mıyım?

İyi bir seçim olmuş sizin için, şahsen kendi kararsızlığımdan dolayı ben de Custom topladım.

Hocam konuyu dağıtıyorum kusura bakmayın ama size bir sorum olacaktı EZ63 indirimle ile 4700 TL civarına geliyor jade Gaming versiyonu ancak RS6 veya RS6 ultraya bütçe zorlayabilirim EZ63 alıp geçeyim mi RS6 mı almalıyım EZ63'ün yazılımı kötü olduğunu söylüyorlar.

Hocam konuyu dağıtıyorum kusura bakmayın ama size bir sorum olacaktı EZ63 indirimle ile 4700 TL civarına geliyor jade Gaming versiyonu ancak RS6 veya RS6 ultraya bütçe zorlayabilirim EZ63 alıp geçeyim mi RS6 mı almalıyım EZ63'ün yazılımı kötü olduğunu söylüyorlar.

Bence RS6 her türlü daha iyi, PCB'si çok dolu gözüküyor EZ63'e göre. Hayırlı olsun şimdiden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı