ATK RS6 alınır mı?

Pulsar'da yazılım sorunları varmış az önce birisi söyledi. Bir tuşa basıyormuşsun 10 kere yazıyormuş. Bu arada ben kararımı verdim Enes nuphy Air60he çekeceğim bir sıkıntı çıkmazsa. Gerçi stoklara gelir mi hiç bilmiyorum. Sanki boşa bekliyormuşum gibi hissediyorum.

Muhtemelen gelmeyecektir diye düşünüyorum, hazırda stoklarda varken FUN60 Ultra tmr almanız daha iyi olur.

Muhtemelen gelmeyecektir diye düşünüyorum, hazırda stoklarda varken FUN60 Ultra tmr almanız daha iyi olur.

Hocam o fiyata bence olmamış hem %60'lık hem de Akko glare switch kullanılmış Gateron jade Pro vs olsa neyse de gecikme değerleri ile ilgili bir veri var mı peki?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam en iyisini istiyorsan ne kadar doğu bilmem ama bu klavye Wooting katili olarak geçiyor yurt dışında.

Hocam o fiyata bence olmamış hem %60'lık hem de Akko glare switch kullanılmış Gateron jade Pro vs olsa neyse de gecikme değerleri ile ilgili bir veri var mı peki?

Akko glare switchler mıknatıs çekim gücü konusunda jade Pro'larla yakın bir switch. Gecikme değeri olarak Wooting 80He'yi geride bırakıyor. İqunix EZ63 ise eski bir klavye, neredeyse 1 yıllık ve ghost input, USB bağlantısı kesilmesi gibi kronik sayılmayan fakat oluşabilecek sorunları mevcut. Her şey marka değildir, Gateron'un mıknatıslarına yaklaşabilen birçok marka var.

Aynı şekilde tmr sensörleri sayesinde mekanik switch soketlerine de yer açıldığı için sorunsuz şekilde iki switch türüyle klavyeyi kullanabiliyorsunuz, bildiğiniz nimet.

Hocam en iyisini istiyorsan ne kadar doğu bilmem ama bu klavye Wooting katili olarak geçiyor yurt dışında.
o iqunixi kullandım iade ettim. yazılımsal olarak sorunlu bir klavye. Bu arada wooting 60he'yi geçiyor 80'i değil hocam. Rtings incelemesine göre çok da iyi bir klavye değil. Nuphy geçiyor onu mesela.

O iqunixi kullandım iade ettim. Yazılımsal olarak sorunlu bir klavye. Bu arada Wooting 60HE'yi geçiyor 80'i değil hocam. Rtings incelemesine göre çok da iyi bir klavye değil. Nuphy geçiyor onu mesela.

Anladım hocam bakalım nuphy gelmezse pulsara yöneliceğiz gibi.

O iqunixi kullandım iade ettim. Yazılımsal olarak sorunlu bir klavye. Bu arada Wooting 60HE'yi geçiyor 80'i değil hocam. Rtings incelemesine göre çok da iyi bir klavye değil. Nuphy geçiyor onu mesela.

Hocam ATK RS6 için düşünceniz nedir acaba bu sitede en düşük gecikmeye sahip olduğu yazıyor.

Son düzenleme:
Anladım hocam bakalım nuphy gelmezse pulsara yöneliceğiz gibi.

Hocam ATK RS6 için düşünceniz nedir acaba bu sitede en düşük gecikmeye sahip olduğu yazıyor.
Bu siteyi göreli çok oldu. Hatta bunu görünce direkt atk rs6 alacam dedim. Fakat sonra düşününce buradaki verilerin doğruluğundan şüphe ettiğim için vazgeçtim.

Bu siteyi göreli çok oldu. Hatta bunu görünce direkt ATK RS6 alacağım dedim. Fakat sonra düşününce buradaki verilerin doğruluğundan şüphe ettiğim için vazgeçtim.

Hocam birçok e sporcu ile geliştirildiği öne sürülmüş kalite olarak alüminyum kasaya sahip sağlam gözüküyor switchlerde jade Pro kafamı kurcalamıyor değil açıkçası gerçekçi güzel bir test lazım.

Hocam birçok e sporcu ile geliştirildiği öne sürülmüş kalite olarak alüminyum kasaya sahip sağlam gözüküyor switchlerde jade Pro kafamı kurcalamıyor değil açıkçası gerçekçi güzel bir test lazım.
Klavye zaten dolu dolu bir klavye. Tek sıkıntısı incelemesi yok. İncelemesi olmayan bir ürünü de ben şahsen almam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı