Çözerlerse okey sorun yok. Bu arada o atmış olduğum tablo eğer doğruysa Pulsar şu an piyasanın kralı. Ama ben rtings gibi siteleri daha çok ciddiye alıyorum. O yüzden nuphy almayı düşünüyorum.
Sitenin linki var mı hocam Pulsar için olan.
Çözerlerse okey sorun yok. Bu arada o atmış olduğum tablo eğer doğruysa Pulsar şu an piyasanın kralı. Ama ben rtings gibi siteleri daha çok ciddiye alıyorum. O yüzden nuphy almayı düşünüyorum.
Sitenin linki var mı hocam Pulsar için olan.
Pulsar'da yazılım sorunları varmış az önce birisi söyledi. Bir tuşa basıyormuşsun 10 kere yazıyormuş. Bu arada ben kararımı verdim Enes nuphy Air60he çekeceğim bir sıkıntı çıkmazsa. Gerçi stoklara gelir mi hiç bilmiyorum. Sanki boşa bekliyormuşum gibi hissediyorum.
Muhtemelen gelmeyecektir diye düşünüyorum, hazırda stoklarda varken FUN60 Ultra tmr almanız daha iyi olur.
Hocam o fiyata bence olmamış hem %60'lık hem de Akko glare switch kullanılmış Gateron jade Pro vs olsa neyse de gecikme değerleri ile ilgili bir veri var mı peki?
o iqunixi kullandım iade ettim. yazılımsal olarak sorunlu bir klavye. Bu arada wooting 60he'yi geçiyor 80'i değil hocam. Rtings incelemesine göre çok da iyi bir klavye değil. Nuphy geçiyor onu mesela.Hocam o fiyata bence olmamış hem %60'lık hem de Akko glare switch kullanılmış Gateron jade Pro vs olsa neyse de gecikme değerleri ile ilgili bir veri var mı peki?
Hocam en iyisini istiyorsan ne kadar doğu bilmem ama bu klavye Wooting katili olarak geçiyor yurt dışında.
![]()
IQUNIX EZ63 Hall Effect Magnetic Jade Gaming Manyetik Switch 8K Hz RGB Hotswap Mekanik Gaming Klavye
IQUNIX EZ63, sıra dışı tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
O iqunixi kullandım iade ettim. Yazılımsal olarak sorunlu bir klavye. Bu arada Wooting 60HE'yi geçiyor 80'i değil hocam. Rtings incelemesine göre çok da iyi bir klavye değil. Nuphy geçiyor onu mesela.
O iqunixi kullandım iade ettim. Yazılımsal olarak sorunlu bir klavye. Bu arada Wooting 60HE'yi geçiyor 80'i değil hocam. Rtings incelemesine göre çok da iyi bir klavye değil. Nuphy geçiyor onu mesela.
Bu siteyi göreli çok oldu. Hatta bunu görünce direkt atk rs6 alacam dedim. Fakat sonra düşününce buradaki verilerin doğruluğundan şüphe ettiğim için vazgeçtim.Anladım hocam bakalım nuphy gelmezse pulsara yöneliceğiz gibi.
Hocam ATK RS6 için düşünceniz nedir acaba bu sitede en düşük gecikmeye sahip olduğu yazıyor.
![]()
Lowest latency keyboards for gaming (polling rate isn't the answer!)
Let's talk a bit about latency in mechanical keyboards. Lower latency is ofcourse an advantage if you are playing competitively games like CS2 or Valorant andwww.hlplanet.com
Bu siteyi göreli çok oldu. Hatta bunu görünce direkt ATK RS6 alacağım dedim. Fakat sonra düşününce buradaki verilerin doğruluğundan şüphe ettiğim için vazgeçtim.
Klavye zaten dolu dolu bir klavye. Tek sıkıntısı incelemesi yok. İncelemesi olmayan bir ürünü de ben şahsen almam.Hocam birçok e sporcu ile geliştirildiği öne sürülmüş kalite olarak alüminyum kasaya sahip sağlam gözüküyor switchlerde jade Pro kafamı kurcalamıyor değil açıkçası gerçekçi güzel bir test lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.