ATK RS6 alınır mı?

Wooting dünyanın en saygın ve en iyi klavye üreten şirketi her açıdan. Çok detaya inmek istemiyorum. Her anlamda sektörün lideri olduğu için geçmek istedim. Yoksa ASUS da iyiydi.

Hangi satıcıdan aldınız ürünü hocam, hayırlı olsun bu arada?

Ucuzdan MCHOSE Ace68 Air alınabilir, gameraider K1 he vesaire. Gameraider için zaten keychron diyebiliriz, bildiğin birebir aynısı.
Yazılımı nasıl bu klavyelerin ve fps oyunları için uzun vadeli olur mu hocam?

Yazılımı nasıl bu klavyelerin ve FPS oyunları için uzun vadeli olur mu hocam?

Gameraider keychron yazılımının birebir aynısı, Gaming.Gen.TR güvencesi de var. Keychron driveri en sevdiğim yazılımlardan biridir şahsen. Bileşenler de keychron ile yüksek ihtimalle birebir olduğundan, uzun süre çalışır diyebilirim. MCHOSE ise kaliteli bileşenler kullanıyor, önceden Ace 60 Pro modellerinde brick problemi vardı fakat çözülüyordu, sadece yeniden yazılım yüklenmesi gerekiyordu. Yazılımı gayet iyidir, anlaşılabilir ve düzgün. Keychron kadar değil tabii ki.

Hala 3 bin TL, ben öneriyorum şahsen.

Copy paste atan arkadaşlar, bunu da kopyalayabilirsiniz😀.

Gameraider keychron yazılımının birebir aynısı, Gaming.Gen.TR güvencesi de var. Keychron driveri en sevdiğim yazılımlardan biridir şahsen. Bileşenler de keychron ile yüksek ihtimalle birebir olduğundan, uzun süre çalışır diyebilirim. MCHOSE ise kaliteli bileşenler kullanıyor, önceden Ace 60 Pro modellerinde brick problemi vardı fakat çözülüyordu, sadece yeniden yazılım yüklenmesi gerekiyordu. Yazılımı gayet iyidir, anlaşılabilir ve düzgün. Keychron kadar değil tabii ki.

Hala 3 bin TL, ben öneriyorum şahsen.

Copy paste atan arkadaşlar, bunu da kopyalayabilirsiniz😀.

Yani 6500 TL kadar en iyi ürün bu mu üstadım? Alacağım çünkü, tekrar ileride malzeme kalitesinden vs sorun istemiyorum. Zaten FPS oyunları oynuyorum sadece.

Yani 6500 TL kadar en iyi ürün bu mu üstadım? Alacağım çünkü, tekrar ileride malzeme kalitesinden vs sorun istemiyorum. Zaten FPS oyunları oynuyorum sadece.

Eğer malzeme kalitesi çok çok iyi olsun diyorsanız tek çare RS6 Air ve benzeri modeller maalesef. Plastiğe göre tabii ki attığım modelin malzeme kalitesi iyi.

Teşekkür ederim. Wooting'i bir tek Gaming gen satıyor şu an Türkiye'de resmi olarak.

Türkiye'de resmi distribütör olan Gaming Gen TR ve connectgame var, connectgame daha önce distribütör olmuştu ve benim de Wooting alışverişim oldu, dolayısıyla öneriyorum. Garanti olarak nasıl bir hizmet sunarlar emin değilim.

Eğer malzeme kalitesi çok çok iyi olsun diyorsanız tek çare RS6 Air ve benzeri modeller maalesef. Plastiğe göre tabii ki attığım modelin malzeme kalitesi iyi.

Türkiye'de resmi distribütör olan Gaming Gen TR ve connectgame var, connectgame daha önce distribütör olmuştu ve benim de Wooting alışverişim oldu, dolayısıyla öneriyorum. Garanti olarak nasıl bir hizmet sunarlar emin değilim.

Bu üründen iyi midir Amazon satıyor alacağım bu ürünü üstadım? ASUS ROG FALCHION ACE HFX 65 ANALOG OYUN KLAVYESİ, YAĞLANMIŞ ROG HFX MANYETİK ANAHTARLAR,DOKUNMATİK PANEL, 8000 HZ POLLING RATE, BEŞ KATMANLI YALITIM VE CONTALI MONTAJ, ABS TUŞ KAPAKLARI. : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Vallahi kafam karıştı ne alacağımı bilemedim...

Son düzenleme:

Kasasında esneme ve kalitesinden şüphe ettiğim bir üründür ace hfx. Ayrıca switchlerini bildiğimiz normal manyetik switchlerle değiştiremiyorsunuz. Ace hfx bu fiyata alınmaz, bahsettiğim ürün 3-4 bin bandında en iyi klavyelerden biri. RS6 Air de bakabilirsiniz.

Kasa plastikmiş, sadece o üzdü.

Ayrıca, switchlerini de bilmiyorum ATK markalı muhtemelen, fakat bu fiyata PCB'si en iyisi olan denilebilir. RS6 Air alıp switchlerini değiştirerek kullanabilirsiniz.

Kasasında esneme ve kalitesinden şüphe ettiğim bir üründür ace hfx. Ayrıca switchlerini bildiğimiz normal manyetik switchlerle değiştiremiyorsunuz. Ace hfx bu fiyata alınmaz, bahsettiğim ürün 3-4 bin bandında en iyi klavyelerden biri. RS6 Air de bakabilirsiniz.

Kasa plastikmiş, sadece o üzdü.

Ayrıca, switchlerini de bilmiyorum ATK markalı muhtemelen, fakat bu fiyata PCB'si en iyisi olan denilebilir. RS6 Air alıp switchlerini değiştirerek kullanabilirsiniz.

Yani onunla da uğraşmadan iyi bir model alsam switch kaliteli olan? Bulamadım ama.

Yani onunla da uğraşmadan iyi bir model alsam switch kaliteli olan? Bulamadım ama.

Maalesef yok hocam fakat pek uğraşmalık bir şey değil.

Sadece keycaps söküp switch değiştiriyorsunuz, gayet basit çıkıyor zaten. Switch olarak şunu kullanabilirsiniz;

Jade Pro'lara yakın hissiyat ve minimal wobble ile oyuna uygun ve güzel. Tabii eğer ATK'nın switchlerini beğenirseniz almayabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı