Çözüldü Atlantis Net ISP VPN IP'si veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

uwur

Hectopat
Daha fazla  
Atlantis Net'e geçtim. Fiber altyapısı olduğu için konumumda ilk 20 gün falan her şey güzeldi ping yok oyunlar VPN yüzünden banlanma falan yok fakat neredeyse 1 aydır severek oynadığım oyunu anti VPN sistemi ban attığı için oynayamıyorum. Bu hatayı nasıl çözerim? Yardım edin. Modem modeli: Zxhn F6610M.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Peki bunu modemden falan ya da herhangi bir sekilde port 500'un sorgulanmasini engelleyerek yapamaz miyim?

Tamamdir hafta sonu ararim.
IP size ait olmadığı için IP adresi üzerinde herhangi bir işlem yapamazsınız. Statik IP + Firewall gibi bir sisteminiz olsa istediğiniz portu açar istediğinizi kapatırsınız sizin elinizde olur.
Atlantis Net'e geçtim. Fiber altyapısı olduğu için konumumda ilk 20 gün falan her şey güzeldi ping yok oyunlar VPN yüzünden banlanma falan yok fakat neredeyse 1 aydır severek oynadığım oyunu anti VPN sistemi ban attığı için oynayamıyorum. Bu hatayı nasıl çözerim? Yardım edin. Modem modeli: Zxhn F6610M.

Statik IP alıp deneyebilirsiniz.

Oyundan komple ban yediyseniz oyun firmasıyla iletişime geçmeniz lazım. IP adreslerinden memnun değilseniz de ya statik IP alacaksınız ya da firmayla görüşeceksiniz. Modemi belli süre kapalı tutup IP değişmesini de sağlayabilirsiniz belki. Mesela gece yatmadan kapatın sabaha kadar kapalı kalsın.

Oyunun modlariyla gorustum onlar bana sadece ipinfo sitesinden yetkililere ticket gonder dediler ve gonderdim ama ekte dedikleri gibi bir sonuç aldim.
Oyundan komple ban yediyseniz oyun firmasıyla iletişime geçmeniz lazım. IP adreslerinden memnun değilseniz de ya statik IP alacaksınız ya da firmayla görüşeceksiniz. Modemi belli süre kapalı tutup IP değişmesini de sağlayabilirsiniz belki. Mesela gece yatmadan kapatın sabaha kadar kapalı kalsın.

Modemi resetlemeyi denediniz mi?
denedim

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250224_222309_Gmail.jpg
    Screenshot_20250224_222309_Gmail.jpg
    106 KB · Görüntüleme: 67
Ya VPN kullanacaksınız (WARP tavsiyem), ya da firmanızla iletişime geçeceksiniz, ya da statik IP alacaksınız başka bir yolu yok.

Statik IP alsam gene ISP bir IP vermiyor mu bana? Bunasil sorunumu cozecek.

Bir de oyuna herhangi bir VPN ile giremiyorsun asla bazi bilinmedik VPN'ler ile giriyor ama cik gir yapinca ban yiyorsun gene IP'den.

Mevcut IP adresinizin 500 portundan çalışan bir uygulamadan dolayı sıkıntı var gibi bir dönüş yapmış size oyun firması, statik IP'de tüm portlar sizin kontrolünüzde olacak. Ha yine VPN olarak tanımlanabilir orasını bilemeyiz şans işi. Denemeden de bir şey söyleyemeyiz. Ama WARP ile bir deneyin bence öncelikle.

Mevcut IP adresinizin 500 portundan çalışan bir uygulamadan dolayı sıkıntı var gibi bir dönüş yapmış size oyun firması, statik IP'de tüm portlar sizin kontrolünüzde olacak. Ha yine VPN olarak tanımlanabilir orasını bilemeyiz şans işi. Denemeden de bir şey söyleyemeyiz. Ama WARP ile bir deneyin bence öncelikle.

WARP ile zaten denedim oyun anti VPN sisteminin calismasi icin ipinfo datasi kullaniyor ipinfo da bayağı detayli sorgu yapar yani o yüzden girilmiyor hiçbir VPN ile ozellikle bilindik olanlarla ve statik IP'nin ekstra bir ucreti oluyor diye biliyorum statik IP'yi son cozum olarak saklamak istiyorum ekstra ucretten dolayi baska hiç mi cozum yolu yoktur?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı