Atlantis net nasıldır?

Bende de Atlantis var DC giriyor, bu yasal olarak sorun teşkil etmiyor mu?

Hayır. Ona göre belirleniyor ancak BTK farklı şeyler yüzünden kapatabilir bu mesajları görüp. Türk Telekom gibi internetler direk BTK ile dip dibe olduğu için istediklerini yapabiliyor. O yüzden BTK'nın dikkati çekmemesi adına ve Discord'a girmek istiyorsanız böyle fazla dikkat çekmemek lazım 😀

Hayır. Ona göre belirleniyor ancak BTK farklı şeyler yüzünden kapatabilir bu mesajları görüp. Türk Telekom gibi internetler direk BTK ile dip dibe olduğu için istediklerini yapabiliyor. O yüzden BTK'nın dikkati çekmemesi adına ve Discord'a girmek istiyorsanız böyle fazla dikkat çekmemek lazım 😀
BTK ile alakası yok bu durumun, atlantis kullanan bilir ip'ler yurt dışı, benim ip Polanya'da görünüyor, o yüzden giriyor.

BTK ile alakası yok bu durumun, Atlantis kullanan bilir IP'ler yurt dışı, benim IP Polanya'da görünüyor, o yüzden giriyor.

Hayır. ben kendim görüştüm Atlantis ile kendileri söyledi.

Bir de böyle firmalarda BTK uyarı verdiği zaman şirket kapanma durumuna kadar gidebiliyor. Hatta ilk Discord Atlantis'te açıkken bu durum yaşanmak üzereydi sonra kapatıldı Discord Atlantis'te.

Buradaki çoğu kişi zaten Atlantis'in sadece İstanbul'da olduğunu biliyorlar.
Bilmeyenler ise Atlantis'in internet sitesine girip altyapı sorgulamadan bakıp öğrenebiliyor.
Ben çok memnunum 45GB dosyayı 4-5 dakikada indiriyorum.
Umarım ülkemizin tüm yerine bu hızlar tez zamanda ulaşır :)

Ben Ankara'da Atlantis Telekom kullanıyorum. Altyapı Türk Telekom fakat paketler ve hizmet ve fiyatlar TTNET'den 100 kat daha iyi Türk Telekom bulunduğum sancakta 100 Mbps verirken ben atlantisten 500 Mbps hız alıyorum. İyi ki varsın Atlantis ve iyi ki tanımışım seni. :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı