Atlantis net nasıldır?

Müşterilerine karşı sorumlu olmasalar şu anda çoktan kapatıp firmayı gitmişlerdi. Firmanın arkasını görmeden böyle konuşmanız şaşırtıcı. Ayrıca büyük bir sorun çıktığında kendilerini aşan bir sorun çıkarsa ne yapmalarını bekleyeceksin vahiy inip sorunun düzeltilme şifresini mi bulacaklar? Mecburen uzun sürüyor adamlarda büyük sağlayıcılar kadar kendilerinde kendilerini savunacak kadar para yok. 2 yıldır hizmet vermiş sadece bu ay saldırıya uğramış bir firmanın sadece bu ayki sorunlarını söyleyecek değilim çünkü ben bu ay dışında 13 ay boyunca sorunsuz hizmeti mi aldım.

Eğer ki düzgün ama umursamayan bir hizmet istiyorsanız Türk Telekom gibi şirketlere yönebilirsiniz kendilerinde bolca çalışan var para sorunu olmadığı için o yüzden sorun çıktığında hemen düzeltebilirler.
Kardeşim, burada kimse firmanın zor durumda olup olmadığıyla ilgilenmiyor, ben paramı veriyorum ve hizmet alamıyorum. Eğer bu işi yapıyorlarsa, altyapılarını güçlendirmek, sorunları çözmek ve müşteri memnuniyetini sağlamak zorundalar. Sorun yaşanıyorsa, bunu çözmek benim değil, firmanın sorumluluğunda. Büyük sağlayıcılarla kıyas yapıyorsan, önce şu gerçeği kabul et: Benden büyük sağlayıcılarla aynı fiyata yakın ücret alıyorlar ama hizmet kalitesi yerlerde. Eğer firmanın saldırıya uğraması, altyapı eksikliği veya bütçe yetersizliği gibi sorunları varsa, bu benim sorunum değil, firmanın yönetimsel beceriksizliğidir. Bana 'sabret' diyorsan, ben de 'hizmeti düzgün verin' derim. Müşteri olarak hakkımı aramak en doğal hakkım. Ben bağış yapmıyorum, hizmet satın alıyorum. Karşılığını alamıyorsam, firmayı savunmak yerine çözüm talep etmek daha mantıklı değil mi?

AtlantisNetten uzun bir açıklama. Kesinlikle destek vermeye devam ediyorum. Hayatımda böyle şeffaf olan sağlayıcı görmedim.
1742760327963.png

Atlantisnetten uzun bir açıklama. Kesinlikle destek vermeye devam ediyorum. Hayatımda böyle şeffaf olan sağlayıcı görmedim.Eki Görüntüle 2452744

dostum sen internet sağlayıcısına değil, babanın şirketine mi destek veriyorsun? üç haftadır insanlar perişan, ne işini yapabiliyor ne eğlenebiliyor. Atlantis'in teknik açıklamasını ve yaşanan süreçte gösterdiği şeffaflığı tebrik ediyoruz. En azından sorunları kabul edip çözüm adına adım atıyorlar, bu da kıymetlidir. ancak arkadaş sen bu forumda müşteri misin, yoksa firmanın gönüllü avukatı mısın belli değil. insanlar mağdurken bu kadar körü körüne savunmak neyin kafası? Üç haftadır ping yüksek, bağlantı sorunlu, erişim problemi var. Herkes bunları yaşadı, sen hariç mi?
“hayatımda böyle şeffaf firma görmedim” demişsin, biz de hayatımızda bu kadar sabırlı kullanıcı görmedik. Şirketin açıklaması var diye her şey güllük gülistanlık olmuyor. Sonuçta sorun hâlâ devam ediyor. Tavsiyemiz; kullanıcı olarak yaşanan sorunlara odaklanıp eleştirel yaklaşman. Firmaya methiye düzülecek zaman değil, sorunları dile getirme zamanı. Yoksa bu tutum, kullanıcıları değil, sadece firmayı korur. Bu da samimiyet değil, taraflılık olur.

Hocam biz şimdi taşınıyoruz ama taşındığımız yerde 1000E1000 yok 100 var VDSL nasıl yok anlamadım meydanda olan bir site ama yine de geçsem üzer mi Atlantis.

Hocam biz şimdi taşınıyoruz ama taşındığımız yerde 1000E1000 yok 100 var VDSL nasıl yok anlamadım meydanda olan bir site ama yine de geçsem üzer mi Atlantis.
Kendi altyapılarından internet dağıtıyorlarsa ve fiyat size cazip geliyorsa neden olmasın?. Yalnız verdikleri modemler genelde pek iyi olmuyor veya donanımsal olarak iyi olsa da yazılımı rezalet olduğu için ayrıyeten modem alınmasını öneririm. Pek fazla teknik aksaklık da olmuyor. Sadece ben yeni geçtiğimde ilk birkaç hafta ne tesadüfse İSS'nin sunucularına DDoS attıkları için kanser gibi bir şeydi interneti kullanmak; Şimdiyse bulunmaz hint kumaşı gibi. Türknet dışında başka 1Gbps simetrik veren yok bildiğim kadarıyla.

1752694315951.png

Kendi altyapılarından internet dağıtıyorlarsa ve fiyat size cazip geliyorsa neden olmasın? Yalnız verdikleri modemler genelde pek iyi olmuyor veya donanımsal olarak iyi olsa da yazılımı rezalet olduğu için ayrıyeten modem alınmasını öneririm. Pek fazla teknik aksaklık da olmuyor. Sadece ben yeni geçtiğimde ilk birkaç hafta ne tesadüfse ISS'nin sunucularına DDoS attıkları için kanser gibi bir şeydi interneti kullanmak; şimdiyse bulunmaz hint kumaşı gibi. TurkNet dışında başka 1Gbps simetrik veren yok bildiğim kadarıyla.

Eki Görüntüle 2536531

Evet 1 buçuk yıldır sorunsuz 1Gbps olarak kullanıyordum 100Mbps geçiş yabınca üzebilir beni biraz.

Hocam sen ne diyosun bu konuda.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı