Cagirozbkr
Hectopat
Daha fazla
Kardeşim, burada kimse firmanın zor durumda olup olmadığıyla ilgilenmiyor, ben paramı veriyorum ve hizmet alamıyorum. Eğer bu işi yapıyorlarsa, altyapılarını güçlendirmek, sorunları çözmek ve müşteri memnuniyetini sağlamak zorundalar. Sorun yaşanıyorsa, bunu çözmek benim değil, firmanın sorumluluğunda. Büyük sağlayıcılarla kıyas yapıyorsan, önce şu gerçeği kabul et: Benden büyük sağlayıcılarla aynı fiyata yakın ücret alıyorlar ama hizmet kalitesi yerlerde. Eğer firmanın saldırıya uğraması, altyapı eksikliği veya bütçe yetersizliği gibi sorunları varsa, bu benim sorunum değil, firmanın yönetimsel beceriksizliğidir. Bana 'sabret' diyorsan, ben de 'hizmeti düzgün verin' derim. Müşteri olarak hakkımı aramak en doğal hakkım. Ben bağış yapmıyorum, hizmet satın alıyorum. Karşılığını alamıyorsam, firmayı savunmak yerine çözüm talep etmek daha mantıklı değil mi?Müşterilerine karşı sorumlu olmasalar şu anda çoktan kapatıp firmayı gitmişlerdi. Firmanın arkasını görmeden böyle konuşmanız şaşırtıcı. Ayrıca büyük bir sorun çıktığında kendilerini aşan bir sorun çıkarsa ne yapmalarını bekleyeceksin vahiy inip sorunun düzeltilme şifresini mi bulacaklar? Mecburen uzun sürüyor adamlarda büyük sağlayıcılar kadar kendilerinde kendilerini savunacak kadar para yok. 2 yıldır hizmet vermiş sadece bu ay saldırıya uğramış bir firmanın sadece bu ayki sorunlarını söyleyecek değilim çünkü ben bu ay dışında 13 ay boyunca sorunsuz hizmeti mi aldım.
Eğer ki düzgün ama umursamayan bir hizmet istiyorsanız Türk Telekom gibi şirketlere yönebilirsiniz kendilerinde bolca çalışan var para sorunu olmadığı için o yüzden sorun çıktığında hemen düzeltebilirler.