Atlantis net nasıldır?

Valla Brom çok yakınlar ve Sonunda Esenyurta bir yatırım yapan firma oldu Superonline Sinyal getirmiyor Telekom Fiyatları çok pahalı TürkNet zaten gelicek gibi Değil AtlantisNeti deneyeciğim umarım Kısa süre içersinde gelirler Bütün Yeşilkente ve Esenyurta Altyapı yapıcaklar gibi gözüküyor

Merkezleri Esenyurt olduğu için Esenyurt'u tamamlamadan ilçe dışına çıkacaklarını düşünmüyorum.

Bina içerisinde bir kutu var içerisine fiber kablolar giriyor ama farklı bir kutu ve atlantise mi ait bilmiyorum. Fotoğrafını hemen çekip atabilirim isterseniz.
Fiber optik kutusu yazar kutunun üzerinde. Resmini atın bakayım.

Bizdeki kutu ile aynı değil. Bizimkinin görselini ekledim. (fotoğrafı internetten anladım ama bizim binada da aynısı mevcut.)
Atlantisnet'in numarasını vereyim, onlar daha iyi bilir. En erken bir gün, en geç iki gün içinde cevap verirler genelde. (WhatsApp)
0545 617 3434.

Dosya Ekleri

• images (6).jpeg
    16,6 KB · Görüntüleme: 490
Hocam altyapı sorgulamada bana 1000MBPS gösteriyor fakat bir atlantisnet kutusu yok apartmanda nasıl oluyor başvurudan sonra mı getiriyorlar.

Kutu değil de bina içerisinde fiber kabloları vardır. Bizde de yoktu başvuru yapınca gelip kutuyu taktılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…