Atlantis net nasıldır?

Merhaba başvuru yaptıktan sonra ertesi gün geldiler. Binaya kutu vs taktılar anında akrif oldu. Ping değerlerim gayet iyi memnunum. Önemli olan binanın içerisine katar kabloyu da çekmeleri. O zaman zaten aktif olmuş oluyor.
Valla Brom çok yakınlar ve Sonunda Esenyurta bir yatırım yapan firma oldu Superonline Sinyal getirmiyor Telekom Fiyatları çok pahalı TürkNet zaten gelicek gibi Değil AtlantisNeti deneyeciğim umarım Kısa süre içersinde gelirler Bütün Yeşilkente ve Esenyurta Altyapı yapıcaklar gibi gözüküyor

Vallahi brom çok yakınlar ve sonunda esenyurta bir yatırım yapan firma oldu Superonline sinyal getirmiyor Telekom fiyatları çok pahalı TurkNet zaten gelecek gibi değil atlantisneti deneyeciğim umarım kısa süre içerisinde gelirler bütün yeşilkente ve esenyurta altyapı yapacaklar gibi gözüküyor.

Merkezleri Esenyurt olduğu için Esenyurt'u tamamlamadan ilçe dışına çıkacaklarını düşünmüyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20230119_202813.jpg
    IMG_20230119_202813.jpg
    61,7 KB · Görüntüleme: 484
  • IMG_20230119_202819.jpg
    IMG_20230119_202819.jpg
    94,3 KB · Görüntüleme: 412
  • asdasd.png
    asdasd.png
    195,5 KB · Görüntüleme: 468

Bizdeki kutu ile aynı değil. Bizimkinin görselini ekledim. (fotoğrafı internetten anladım ama bizim binada da aynısı mevcut.)
Atlantisnet'in numarasını vereyim, onlar daha iyi bilir. En erken bir gün, en geç iki gün içinde cevap verirler genelde. (WhatsApp)
0545 617 3434.

Dosya Ekleri

• images (6).jpeg
    images (6).jpeg
    16,6 KB · Görüntüleme: 490

Technopat Haberler

Geri
Yukarı