Atlantis net nasıldır?

1 kere yaşadım. Modem ile kablo arasında gerginlikten dolayı kablo kopmuştu duzelttiler.

Mobilde ortalama 600-700 görmekteyim.

Donanimhaberden yazdim geri dönüş yaparlar umarim. Bundan 2-3 yil önce Atlantis kullaniciydim. Internet gayet iyiydi. Şu an evimizin altında Atlantis altyapısı var olmasına rağmen böyleyse cumartesi sözleşme iptali yapacağım. 2 haftaya kadar ücretsiz iptal etme hakkım var.

Evet kesilme oluyor geçen ay kullandım 10000 Mbps gösteriyordu adresimde gigaponda var ama kesilme çok yaşadım TurkNet'te rahatım.

Evet kesilme oluyor geçen ay kullandım 10000 Mbps gösteriyordu adresimde gigaponda var ama kesilme çok yaşadım TurkNet'te rahatım.

Bölgeden bölgeye değişir. Bende çok az kesilme oldu. TurkNet Esenyurt'un çoğu bölgesine 1000/1000 hız vermiyor.

3 sokak ötemde var ama bulunduğum sokakta yok. Keşke olsa da bir an beklemem hemen baglatirdim. İmkanınız varken kaçırmayın.

3 sokak ötemde var ama bulunduğum sokakta yok. Keşke olsa da bir an beklemem hemen baglatirdim. İmkanınız varken kaçırmayın.

Büyük ihtimal yakında gelir o sokağa. Ben binada Atlantis olduğunu bile bilmiyordum. Birisi kullandığı için görmüştüm

Aman yakınından bile geçmeyin sakın. 2 gündür 1000 Mbps olarak bağlattım ve bu 2 günde sadece 1-2 saat kullanabildim. İnanılmaz derecede kötü ve çok fazla kopma oluyor. İnternet olduğunda da örnek veriyorum Instagram'a girebiliyorsunuz X'e giremiyorsunuz. Neyse ki 14 gün içerisinde herhangi bir cayma bedeli ödemeden iptal edebiliyorsun. Kısaca kesinlikle uzak durulması gereken internet sağlayıcılarının başında geliyor. Ben hayatımda bundan daha kötü bir internet kullanmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…