Atlantis net nasıldır?

Aman yakınından bile geçmeyin sakın. 2 gündür 1000 Mbps olarak bağlattım ve bu 2 günde sadece 1-2 saat kullanabildim. İnanılmaz derecede kötü ve çok fazla kopma oluyor. İnternet olduğunda da örnek veriyorum Instagram'a girebiliyorsunuz X'e giremiyorsunuz. Neyse ki 14 gün içerisinde herhangi bir cayma bedeli ödemeden iptal edebiliyorsun. Kısaca kesinlikle uzak durulması gereken internet sağlayıcılarının başında geliyor. Ben hayatımda bundan daha kötü bir internet kullanmadım.

Ülke olaylarından dolayı sınır vardı o kaldırıldı. 2 hafta kullanabildim Atlantis 900+ bir hızı vardı memnun kalmıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ülke olaylarından dolayı sınır vardı o kaldırıldı 2 hafta kullanabildim Atlantis 900+ bir hızı vardı memnun kalmıştım.

Evet anlıyorum ülke sorunları sebebiyle dün olmuş olabilir ancak şu an kısıtlı olan siteler açıldı ve evde Türk Telekom internetimde var ancak onda herhangi bir sorun karşılaşmıyorum. Tekrar Türk Telekom internetime bağlanmak zorunda kalıyorum. Atlantis internetim geldiğinde 5 dk geliyor sonra tekrar komple gidiyor ve bir önceki mesajımda da bildirdiğim gibi 10 sitenin yarısına giremiyorum.

Aman yakınından bile geçmeyin sakın. 2 gündür 1000 Mbps olarak bağlattım ve bu 2 günde sadece 1-2 saat kullanabildim. İnanılmaz derecede kötü ve çok fazla kopma oluyor. İnternet olduğunda da örnek veriyorum Instagram'a girebiliyorsunuz X'e giremiyorsunuz. Neyse ki 14 gün içerisinde herhangi bir cayma bedeli ödemeden iptal edebiliyorsun. Kısaca kesinlikle uzak durulması gereken internet sağlayıcılarının başında geliyor. Ben hayatımda bundan daha kötü bir internet kullanmadım.
1 yıldan fazladır kullanıyorum, ilk günler dediğiniz gibi çok kopma oluyordu bende de. İlk 1 ayda 1 hafta ya kullandım ya kullanmamışımdır ama sonradan oturdu. Kopma olmadı çok uzun süre. Ara sıra dediğiniz gibi kopma olabiliyor ama genel olarak memnunum.

1 yıldan fazladır kullanıyorum, ilk günler dediğiniz gibi çok kopma oluyordu bende de. İlk 1 ayda 1 hafta ya kullandım ya kullanmamışımdır ama sonradan oturdu. Kopma olmadı çok uzun süre. Ara sıra dediğiniz gibi kopma olabiliyor ama genel olarak memnunum.

Bende de düzelmez diye korkuyorum açıkçası. Çünkü taahhüt olduğu için 16 ay kullanamayacağım internete para vermek istemiyorum.

Hocam Ben de sizinle aynı durumu yaşamaktayım şu an. Bağlatalı daha saatler oldu ama internet rezalet, bazı sitelere hiç bağlanmıyor bazen de internet hızı ölmüş oluyor. Bir gelişme oldu mu sizin açınızdan?

Arkadaşlar bu firma Türk Telekom ya da TurkNet değil veya diğer büyük sağlayıcılardan değil. Bir sorun çıktığında hele şu an yaşadıkları şey büyük ihtimal büyük bir sorun o yüzden düzelmesi normale göre katlarca daha uzun sürüyor. Kesin düzelcektir. Bu ayı düşünmezsek atlantisnet benim için mükemmel seviyede. 1000/1000 hız düşük ping packet loss yok mis.

Arkadaşlar bu firma Türk Telekom ya da TurkNet değil veya diğer büyük sağlayıcılardan değil. Bir sorun çıktığında hele şu an yaşadıkları şey büyük ihtimal büyük bir sorun o yüzden düzelmesi normale göre katlarca daha uzun sürüyor. Kesin düzelcektir. Bu ayı düşünmezsek atlantisnet benim için mükemmel seviyede. 1000/1000 hız düşük ping packet loss yok mis.
selam. atlantisnet'in abonelik işlemleri nasıl? güvenli bir yer mi?

Bir hizmet sağlayıcı, büyük ya da küçük fark etmez, müşterisine karşı sorumludur. 'Büyük ihtimal büyük bir sorun' demek, hizmetin ne kadar güvensiz ve kontrolsüz olduğunu gösterir. Sorun çıkınca ‘küçük firmayız’ bahanesine sığınıp, hız verince ‘mükemmeliz’ demek komik. 1000/1000 hızın, internet yokken hiçbir anlamı yoktur. ‘Bu ayı düşünmezsek’ gibi bir savunma, bir restorana gidip yemek yerine tabak yalamak gibidir. İyi hizmet süreklilik ister.

Bir hizmet sağlayıcı, büyük ya da küçük fark etmez, müşterisine karşı sorumludur. 'büyük ihtimal büyük bir sorun' demek, hizmetin ne kadar güvensiz ve kontrolsüz olduğunu gösterir. Sorun çıkınca ‘küçük firmayız' bahanesine sığınıp, hız verince ‘mükemmeliz' demek komik. 1000/1000 hızın, internet yokken hiçbir anlamı yoktur. ‘bu ayı düşünmezsek' gibi bir savunma, bir restorana gidip yemek yerine tabak yalamak gibidir. İyi hizmet süreklilik ister.

Müşterilerine karşı sorumlu olmasalar şu anda çoktan kapatıp firmayı gitmişlerdi. Firmanın arkasını görmeden böyle konuşmanız şaşırtıcı. Ayrıca büyük bir sorun çıktığında kendilerini aşan bir sorun çıkarsa ne yapmalarını bekleyeceksin vahiy inip sorunun düzeltilme şifresini mi bulacaklar? Mecburen uzun sürüyor adamlarda büyük sağlayıcılar kadar kendilerinde kendilerini savunacak kadar para yok. 2 yıldır hizmet vermiş sadece bu ay saldırıya uğramış bir firmanın sadece bu ayki sorunlarını söyleyecek değilim çünkü ben bu ay dışında 13 ay boyunca sorunsuz hizmeti mi aldım.

Eğer ki düzgün ama umursamayan bir hizmet istiyorsanız Türk Telekom gibi şirketlere yönebilirsiniz kendilerinde bolca çalışan var para sorunu olmadığı için o yüzden sorun çıktığında hemen düzeltebilirler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı