ATM para yutması için nereyi aramalıyım?

Zamanında konu bile açmıştım arkadaşımında yutmuştu duruma bağlı banka o zamanda yapılan işleme göre ilgilenebilir. Arkadaşımın Papara kart ile ziraat ATM'sinden yutmuştu Papara'ya yaklaşık 1 ay boyunca sürekli mail attı ve sonuç olarak Papara parasını iade etti tavsiyem Papara'yı aramanız fakat ikisini de aramanızda fayda var.
 
ATM tarifini ve işlem saatini falan doğru paylaşman gerek. Ek olarak da parayı hangi banka ATM'si yuttuysa o bankayı ara ve itiraz girsinler. 0-20 gün süresi var. Ek olarak da şube önü ATM ise bugün mesai günü git şubeye söyle sayımda çıkar alırsın. Kartı da yuttuysa hangi banka kartıyla yaptıysan orayı ara kartını kapatıp yenilesinler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bana da aynısı olmuştu Akbank ATM'sinde. Bankanın kendisi aradım kayıt açtılar bir hafta sonra verdiler parayı. Papara hiçbir şey yapmadı onları arayın dedi.
 
Başıma çok kez geldi daha önce, kendi bankanızı arayın, müşterisi olmadığınız banka kayıtlarınıza bakamaz. Bankanız ATM'nin bankası ile iletişime geçer, kayıtları kontrol eder, iade eder. En azından normal bir banka bunu güzelce yapar, Papara ne kadar çabuk yapar bilemem.
 
Ben Ziraat bankasında güvenliğim sürekli başımıza geliyor. İki banka ile iletişime geç kayıt açıyolar. Atm ler de sayım yapıldıktan sonra fazla çıkan para havuzda bekletilir. Daha sonra gerekli kontrolleri yapıldıktan sonra hesabınıza yatırılır. Ben daha önce Denizbank ta çalışmıştım orda kameralara bakıyoduk şuan öyle yapmıyoruz burda. Banka dan bankaya değişebiliyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı