ATM'de dolandırıldım

Farklı referans koduna gerek yok. ATM'ler 5 lira kabul etmez. 10 lira ve katları kabul edilir. Bu yüzden 5 lira ATM tarafından geri verilmiştir.
 
05.10.2021 13.30 saatlerinde bende bir şahıs tarafından yanıltıldım. Akbank ATM'sinden referans kodu ile önce 5 TL ile denedim paramı geri verdi sonra 200 TL yatırmamı ve paranın ATM tarafından hemen iade edileceğini söylediler. İşlemi yaptıktan sonra para iade edilmeyince yanıltıldığımı anladım ve hemen iptal etmeye çalıştım olmadı, bir makbuz bile verilmedi. Elimde şu an hiç kanıtım yok. Sizde böyle bir tuzağa düşmeyin diye paylaşıyorum. 200 TL gitti yapacak bir şey yok.
Arkadaş sanırım biri tarafından yanıltılmış. 5 TL denemiş parayı geri vermiş. Biride ona 200 TL yatırırsada ATM’nin parayı geri vereceğini söylemiş. Denemiş ama geri vermemiş. Olay bu sanırım.
 
Ben size bu arkadaşın naptığını anlatayım hemen. Bu arkadaş mala vurmak için kadının birini aramıştır oda Akbank ATM'sinden makbuzla geleceksin demiştir güven sağlamak amacıyla ilk önce beş TL yatır paran iade olacak demiş, kadının verdiği referans numarası karşılıksız olduğundan beş TL idade olmuştur sonra 200 TL yatır oda iade olacak dediğinde bu sefer kadın başka bir referans numarası verip 200 cebe indirimiştir. Geçmiş olsun.

Bu ekonomide 200 liraya çalışan işçiyi nereden bulmuş ben onu merak ettim.
 

Geri
Yukarı