Aula F75 mi Wraith W60 mı?

lionelgoatsi

Centipat
Daha fazla  
Bir tanıdığımda Aula F75 var ve ben de kullandım. Aşırı güzel bir klavye olduğu aşikar ama snap tap ve Rapid trigger gibi özellikleri olan manyetik switch bir klavye istiyorum. Sizce hangisini almalıyım? 2500-2600 arası maksimum bütçe.

Manyetik ile o kadar fark hissetmezsiniz oyunlarda söyleyeyim. Abartıldığı kadar yok. Bende deneyimledim. Sadece popüler olması gibi bir şey olay. Aralarından F75.

Hocam snap tap özelliği en azından benim için hatrısayılır bir fark yaratıyor oyunlarda deneyimlediğim kadarıyla. Ayrıca kod da yazmam gereken zamanlar olabilir öyle bir seçenek de var.

Bir tanıdığımda Aula F75 var ve ben de kullandım. Aşırı güzel bir klavye olduğu aşikar ama snap tap ve Rapid trigger gibi özellikleri olan manyetik switch bir klavye istiyorum. Sizce hangisini almalıyım? 2500-2600 arası maksimum bütçe.

Bende aynı soruyu açtım hocam zamanında Temu'da 500 600 TL di şu an alırsanız F75'i bence kazık yersiniz W60 alacağım ben ikinci el 2 3 güne bence W60 alın çok bigim yok fakat diceklerim bunlar.

İlla manyetik diyosanız
Bütçe artarsa

Ne farkı var hocam? Hem W60 ile hem de birbirinin arasındaki farkı anlatabilir misiniz rica etsem

Ben de klavye bakıyorum da Razer Huntsman V3 X Tenkeyless (Mor Anahtar) - Espor için Optik Klavye - Sayısal Tuş Takımı Tasarımı Yok - Programlanabilir Tuşlar - RGB Teknolojili - QWERTY TR-Düzen | Siyah : Amazon.com.tr Razer Huntsman V3 TKL almayı düşünüyorum 2800 liraymış sizce nasıldır? Aula F75 daha iyidir ayrıca bence W60'tan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı