İnceleme Aula F87 Pro incelemesi

Hocam konu sahibi arkadaşımız sanırım İngilizce klavye satın alıp sonradan yeni tuşlar eklemiş. Çünkü Türkçe karakterler diğerleriyle aynı renkte değil.

Son düzenleme:
Hocam konu sahibi arkadaşımız sanırım İngilizce klavye satın alıp sonradan yeni tuşlar eklemiş. Çünkü Türkçe karakterler diğerleriyle aynı renkte değil.
Hayır, bana türkçe geldi. N11 üzerinden aldım. Bende teknostore'dan almışım. Bayağı garip, ama türkçe.

Teşekkürler hocam. Size de hayırlı olsun güle güle kullanın. Kablo sanırım biraz bastırınca giriyor ki bir hocamız daha bunu yazmış. Eğer olmazsa satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.

Ben Counter-Strike 2 oynarken yaşadım space tuşu olayını. Zamanla alışacağız demek ki ben klavyeyi Trendyol üzerinden aldım hatta incelemede dediğim gibi kuponum vardı ve 1799 TL'ye kadar düşüyordu. Bendeki klavyenin ürün adında "Türkçe Q" ibaresi yoktu. Yine de memnunsanız sorun yok gibi

Hayır hocam. Kutudan nasıl çıktıysa öyle anlattım. Zaten uzun kullanım sonrası videosunu yapıp YouTube üzerinden paylaşmayı düşünüyorum. Buraya da videoyu atarım.

Teşekkürler hocam. Size de hayırlı olsun güle güle kullanın. Kablo sanırım biraz bastırınca giriyor ki bir hocamız daha bunu yazmış. Eğer olmazsa satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
Teşekkür ederim hocam bir tık bastırınca oturdu sorunsuz kullanıyorum. Bana gelen üründe enter tuşu büyük ve tuşların hepsi aynı renk basılmış bu yüzden sizdeki klavyenin İngilizce olduğunu düşündüm. Her türlü parasının hakkını vereceğinden eminim kaliteyi hissediyorsunuz.

Dosya Ekleri

• IMG_1149.jpeg
    215,5 KB · Görüntüleme: 6

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…